Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a Two World III

A sorozat második része is alapos ráncfelvarráson esik át, ugyanis idén két DLC is érkezik hozzá.

2016.03.27. 10:07 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Reality Pump csapata 2007-ben készült el a Two Worlds című fantasy szerepjátékkal, amely legjobb esetben is legfeljebb közepes alkotásnak volt nevezhető. Ez viszont nem vette el a stúdió kedvét a folytatás elkészítésével, a 2010-es Two Worlds II pedig valamivel valóban jobban sikerült elődjénél.
A TopWare Interactive kiadó a napokban bejelentette, hogy a csapat trilógiává kívánja bővíteni a szériát, készül tehát a Two Worlds III. A játék fejlesztése még csak a legelső fázisnál, a tervezésnél jár, így még évekig ne is számítsunk rá, részletesebb bemutatóra is inkább csak a későbbiekben.
Hogy addig se maradjunk újdonságok nélkül, a csapat idén új tartalmakkal bővíti a második részt. A tervek között nyolc többjátékos pálya, valamint az egyszemélyes sztorihoz két DLC szerepel. Utóbbiak közül az első a Call of the Tenebrae címet kapta és valamikor a második negyedévben fog megjelenni. Ebben hősünk visszatér Antaloorba, ahol szemtanúja lesz DarPha meggyilkolásának. A merényletet patkányszerű lények követték el, akik egy titokzatos társaság, a kiválasztottak tagjai. A második DLC-ről egyelőre csak annyit tudni, hogy a Shattered Embrace címet kapta. Az új tartalmak mellett alaposan gatyába rázzák az alapjáték alatt dolgozó grafikus motort is, amely így sokkal részletesebb környezetet és karaktereket fog prezentálni. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.