Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Master of Orion: Conquer the Stars Master of Orion: Conquer the Stars

Frissült a Master of Orion korai változata

Három új nép és egy új győzelmi opció került a játékba.

2016.03.28. 21:03 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Februárban jelent meg a Steamen és a GOG-on a Master of Orion: Conquer the Stars korai változata, amely a napokban új frissítést kapott. Ebben három új faj és egy új győzelmi kondíció került.
Az első új nép a Klackon, amely leginkább a Men in Black bogarához hasonló, félig hangya, félig csótány lényeket takar. A faj sajátossága, hogy hihetetlen gyorsan építkezik, hiszen rengeteg egyedet számlál, így egy flotta felépítése is egy szempillantásba kerül. A második nép a Meklar, amely épp a Klackon ellentéte: mesterei a kifinomult technológiáknak és flottájukat hatalmas hajókból állítják össze. A harmadik pedig a Terran, amely valójában az emberiségből kiszakadt népcsoport. Évszázadok óta csak a háborúra készülnek, remek mérnökök, így sokkal olcsóbban képesek hajókat építeni. A Terran egyébként csak a gyűjtői kiadást megvásárló játékosoknak érhető el. Ha pedig a három új néppel kibővülve sem találjátok meg a nektek tetszőt, akkor irány a szerkesztő, ahol megalkothatjátok saját fajotokat. Az újdonságok között továbbfejlesztett mesterséges intelligenciát, sokkal egyedibben viselkedő fajokat, valamint új győzelmi opciót (technológiai győzelem) is találunk. Mindezekről új fejlesztői napló is készült. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!