Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sci-fi lesz az idei Call of Duty?

A pletykák szerint még a világűrben is fogunk lövöldözni... már ha ez egyáltalán lehetséges.

2016.03.30. 10:40 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Idén újra a sorozat atyján, az Infinity Wardon a sor, hogy rittyentsen egy új Call of Dutyt. Az Activision ugyebár néhány évvel ezelőtt háromcsapatosra bővítette a franchise fejlesztőgárdáját a Sledgehammer Games bevonásával, így egy-egy stúdiónak a korábbi kettő helyett immár három év áll rendelkezésére, hogy elkészüljön az új játékkal. A törekvés dicséretes volt, de eddig sajnos egyik csapat sem tudta kellően felrázni a sorozatot. Az Infinity Ward legutóbb a széria talán leggyengébb részéve, a Call of Duty: Ghosts epizóddal jelentkezett, majd ezt követte a Sledgehammer Games debütáló alkotása, a Call of Duty: Advanced Warfare. A Treyarch tavaly nem kockáztatott nagyot (ahogy eddig egyik stúdió sem…) és elkészítette a Call of Duty: Black Ops III-at.
Egyelőre az idei rész hivatalos bejelentésére várnunk kell (a létezéséről is csak a hagyományok miatt és az Activision pénzügyi tervezetéből tudunk), így csak remélhetjük, hogy az Infinity Wardnak sikerül végre valami újat is mutatnia. A törekvés a legújabb pletykák szerint megvannak, hiszen állítólag egy olyan epizódon dolgoznak, amely messze-messze a távoli jövőben fog játszódni (még a Black Ops III-nál és az Advanced Warfare-nél is távolabb). Emellett arról is pletykálnak, hogy harcainkat, de legalábbis azok egy részét egyenesen a világűrben fogjuk megvívni.
Újdonság? Félő, hogy nem. A széria valóban tett már kitérőt a jövőben is, elég csak az imént említett két epizódot nézni. Ugyanígy a világűrben repkedésre is volt már példa – igaz, csak egy rövid prológus erejéig – a Ghosts esetében. Úgy látszik, ez bejött az Infinity Wardnak. Mivel azonban egyelőre hivatalos megerősítésre eddig nem került sor, érdemes az egészet puszta pletykaként kezelni. ■

Call of Duty: Infinite Warfare
A legutóbbi Call of Duty: Infinite Warfare cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.