Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege 2.3

Az új frissítés rengeteg javítást és játékmeneti finomítást hozott magával, köztük néhány látványos elemmel.

2016.03.30. 20:16 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Megérkezett a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege legújabb, 2.3-as frissítése, amely az aktuális „szezon” utolsó javítócsomagja lesz, a fejlesztők ezután a következő szezont kezdik előkészíteni. Az új csomag rengeteg változtatást hozott magával mind az ismert hibák javítása, mind a játékmenet finomhangolása terén. A változtatások teljes listáját hosszú is lenne itt taglalni, azt szerencsére részletesen megtették a hivatalos fórumon, ahol animációkkal is illusztrálták a látványosabb újdonságokat.
A frissítés érint néhányat a választható kommandósok közül is, hiszen Frost puskájának lecsökkentették a hatótávolságát, míg Buck cső alá szerelhető puskáját felerősítették. Utóbbira azért volt szükség, mivel a játékosok visszajelzése alapján hiába használható rendeltetésszerűen (vagyis lőhetünk magunknak átjárót vele a falakon), túl körülményes és lassú. A megnövelt erővel viszont sokkal gyorsabban üthetünk lyukat a falakon vele. Szintén a játékosok visszajelzése alapján alakítottak át kissé néhány pályát, hogy megakadályozzák az épp újraéledő játékosok azonnali kivégzését. Pár fegyver statisztikáin is változtattak, ahogy a találat-regisztrációt is pontosították. Sokat javítottak a rangsorolt-, a sima és a saját játék mérkőzésgenerálásán is, valamint igyekeztek megnehezíteni a csalók dolgát is.
A Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege 2.3-as frissítése tehát mától érhető el, de egyelőre csak PC-re. A konzolos változatok a tervek szerint április 5-én kapják meg a javításokat. Ezt követően pedig jöhet az új szezon! ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!