Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege 2.3

Az új frissítés rengeteg javítást és játékmeneti finomítást hozott magával, köztük néhány látványos elemmel.

2016.03.30. 20:16 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Megérkezett a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege legújabb, 2.3-as frissítése, amely az aktuális „szezon” utolsó javítócsomagja lesz, a fejlesztők ezután a következő szezont kezdik előkészíteni. Az új csomag rengeteg változtatást hozott magával mind az ismert hibák javítása, mind a játékmenet finomhangolása terén. A változtatások teljes listáját hosszú is lenne itt taglalni, azt szerencsére részletesen megtették a hivatalos fórumon, ahol animációkkal is illusztrálták a látványosabb újdonságokat.
A frissítés érint néhányat a választható kommandósok közül is, hiszen Frost puskájának lecsökkentették a hatótávolságát, míg Buck cső alá szerelhető puskáját felerősítették. Utóbbira azért volt szükség, mivel a játékosok visszajelzése alapján hiába használható rendeltetésszerűen (vagyis lőhetünk magunknak átjárót vele a falakon), túl körülményes és lassú. A megnövelt erővel viszont sokkal gyorsabban üthetünk lyukat a falakon vele. Szintén a játékosok visszajelzése alapján alakítottak át kissé néhány pályát, hogy megakadályozzák az épp újraéledő játékosok azonnali kivégzését. Pár fegyver statisztikáin is változtattak, ahogy a találat-regisztrációt is pontosították. Sokat javítottak a rangsorolt-, a sima és a saját játék mérkőzésgenerálásán is, valamint igyekeztek megnehezíteni a csalók dolgát is.
A Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege 2.3-as frissítése tehát mától érhető el, de egyelőre csak PC-re. A konzolos változatok a tervek szerint április 5-én kapják meg a javításokat. Ezt követően pedig jöhet az új szezon! ■

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
A legutóbbi Tom Clancy's Rainbow Six: Siege cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.