Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Escape from Tarkov trailerduó

Az első videón a fegyverek szerkesztését láthatjuk, a második a játékmenetbe nyújt bepillantást.

2016.04.01. 23:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Minél többet tudunk meg róla, annál kíváncsibbá válunk a Battlestate Games stúdiójában készülő Escape fromt Tarkovra. A fejlesztők semmit sem bíznak a véletlenre és egy ízig-vérig profi akciójátékot szeretnének letenni az asztalra, amelybe belezsúfolnának mindent, amitől ma összefut a nyál a rajongók szájában. A napokban két érdekes videóval is jelentkeztek, amelyekre érdemes vetni egy pillantást. Az első a fegyverszerkesztőt mutatja be. Mivel a játékban a szerepjátékos elemek is dominálni fognak, részletesen testre szabhatjuk majd kedvenc fegyvereinket. Kicserélgethetjük bizonyos alkatrészeiket, mindenféle kiegészítőket aggathatunk rájuk. Ezek a változtatások pedig komoly hatással lesznek a kezelhetőségükre, pontosságukra, erejükre és persze a kinézetükre is. Az alábbi video tanúsága szerint a beállítási lehetőségek száma egész magas lesz, vagyis a legapróbb részletekig mi állíthatjuk össze puskáinkat, pisztolyainkat, karabélyainkat.

A második video már kevésbé koncentrál egy adott területre. Ebben a játékmenet alfa változatából kapunk ízelítőt: éjszakai és nappali harc, különböző fegyverek és kiegészítők működése. A készítők olyan apróságokra is figyeltek, mint a sötétben árulkodó torkolattűz (az ellenségből éjszaka alig látni valamit, de lövéseinél felvillanó torkolattűz elárulja a helyzetét – ahogy a miénket is…). A látvány már így is elég meggyőző, de vélhetően ez még tovább fog szépülni. Mondjuk, a dinamikus fény-árnyék hatás sokat dobna az összképen. A napfelkelte viszont már most nagyon pofás.
Az Escape from Tarkov a tervek szerint még idén meg fog jelenni, de még ezt megelőzően lesz egy béta teszt is. A készítők holnap élő közvetítésben fognak újabb részleteket bemutatni a Twitchen. ■

Escape from Tarkov
A legutóbbi Escape from Tarkov cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.