Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Black Ops III - Eclipse részletek

Négy új multi pálya, egy új zombis fejezet.

2016.04.02. 12:53 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hamarosan újra bővül a Call of Duty: Black Ops III, ugyanis megjelenési dátumot kapott a játék második DLC-je, az Ecplise. Ebben semmi meglepőt nem találunk, csak a szokásos CoD DLC-tartalmat: négy új többjátékos pályát és egy új fejezetet az aktuális zombis történetünkhöz.
A kompetitív többjátékos rész a Spire, a Rift, a Knockout és a Verge pályákkal bővül. A Spire egy bolygóközi repteret takar magasan a felhők felett, míg a Rift egy katonai bázisra kalauzol el. A Knockout egy Shaolin templomban játszódik, amely épp egy kungfu-bajnokság adna otthont. A Verge ismerős lehet a széria rajongóinak, ugyanis a World at War Banzai nevű pályájának új kiadásáról van szó. A Zombies játékmód is új fejezettel bővül, amely a Zetsubou No Shima alcímet kapta. Hőseink ezúttal a világháború sújtotta trópusokon találják magukat, ahol egy félresikerült kísérlet nem csak az embereket és az állatokat, de még a növényzetet is halálos ellenségekké változtatta.
Az Eclipse DLC április 19-én fog megjelenni, de egyelőre csak PlayStation 4-re. A PC-s és Xbox One változatok egy hónappal később követik majd. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.