Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Steamre tart a Welkin Road korai változata

Akár a Mirror’s Edge konkurenciája is lehetne.

2016.04.05. 19:27 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Gregor Panič egymaga dolgozik a Welkin Road című játékon, amelyet az Nkidu Games kiadó karolt fel. A fejlesztés jól halad, ennek köszönhetően a belső nézetű ügyességi játék korai változata bő egy hét múlva megérkezhet a Steamre.
Első ránézésre akár a Mirror’s Edge egy alfa változatának vagy legalábbis egy sokkal minimalistább látványvilágú konkurenciájának is vehetjük a játékot, hiszen a lényeg hasonló. Belső nézetben kell akrobatikus mutatványokkal megmászhatatlannak tűnő magasságokba feljutnunk. Lesznek olyan helyek is, ahová önerőből nem mászhatunk fel, ilyenkor segítségül hívhatjuk kampónkat. Hogy még több kihívás legyen a játékban, az egyes pályák teljesítése során saját és a többi játékos köridejével is versenyezhetünk.
A Welkin Road korai változata a tervek szerint április 13-án jelenik meg. ■

előző
következő
Steamre tart a Welkin Road korai változata
Steamre tart a Welkin Road korai változataSteamre tart a Welkin Road korai változataSteamre tart a Welkin Road korai változataSteamre tart a Welkin Road korai változataSteamre tart a Welkin Road korai változataSteamre tart a Welkin Road korai változataSteamre tart a Welkin Road korai változataSteamre tart a Welkin Road korai változataSteamre tart a Welkin Road korai változataSteamre tart a Welkin Road korai változataSteamre tart a Welkin Road korai változataSteamre tart a Welkin Road korai változataSteamre tart a Welkin Road korai változataSteamre tart a Welkin Road korai változataSteamre tart a Welkin Road korai változata
Welking Road
A legutóbbi Welking Road cikkek, hírek

hozzászólások (1)

GustyX
GustyX 2016.04.05. 20:09
Low budget Mirror's Edge egyértelműen. Vajon ki fogja ezt megvenni, mikor az első részt az eddigiek alapján felülmúló Catalyst hamarosan megjelenik???
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.