Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Májusban jön az Eisenhorn: XENOS

Videojáték formájában elevenedik meg Dan Abnett Warhammer 40,000 regénye.

2016.04.06. 03:58 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Dan Abnett az egyik legtermékenyebb videojátékos író, aki még képregényekkel kezdte pályafutását a ’80-as években. Nevéhez számos Marvel és DC képregény is fűződik, de írt már regényt a Tomb Raider alapján is. Sokan a Warhammer 40,000 univerzumot feldolgozó műveiről ismerik, amelyek közül hamarosan egy videojátékként fog megelevenedni.
A Pixel Hero Games csapata egy ideje már dolgozik az Eisenhorn: XENOS című akció-kalandjátékán, amely az író Eiseinhorn trilógiájának első kötetén alapul. Mi a címszereplő Gregor Eisenhorn bőrébe bújhatunk, aki az Ordo Xenos egyik inkvizítoraként igyekszik megvédeni a birodalmat az idegenektől. A játékmenetben egyaránt fontos szerepe lesz a lopakodásnak és a pszichikai képességek használatának, de bármikor használhatjuk majd fegyvereinket is. A fejlesztők ígérete szerint a kampány teljesítéséhez nagyjából 11 óra játékidőre lesz szükség.
Az Eseinhorn: XENOS PC-re, iOS-re és Androidra készül és május 19-én fog megjelenni. A standard kiadás mellett egy gyűjtői változatot is választhatunk majd, amelyben a játék mellett annak zenéit és egy digitális fotóalbumot is találunk. ■

előző
következő
Májusban jön az Eisenhorn: XENOS
Májusban jön az Eisenhorn: XENOSMájusban jön az Eisenhorn: XENOSMájusban jön az Eisenhorn: XENOSMájusban jön az Eisenhorn: XENOSMájusban jön az Eisenhorn: XENOSMájusban jön az Eisenhorn: XENOSMájusban jön az Eisenhorn: XENOSMájusban jön az Eisenhorn: XENOSMájusban jön az Eisenhorn: XENOSMájusban jön az Eisenhorn: XENOSMájusban jön az Eisenhorn: XENOSMájusban jön az Eisenhorn: XENOSMájusban jön az Eisenhorn: XENOSMájusban jön az Eisenhorn: XENOS
Eisenhorn: XENOS
A legutóbbi Eisenhorn: XENOS cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.