Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

DOOM (2016)

Jövő hétvégén bárki kipróbálhatja az új DOOMot

Április 15-én reggel indul a nyílt multiplayer bétateszt.

2016.04.06. 21:43 | szerző: Dino | kategória: Játék

Április 15-én reggel 6 órától bárki kipróbálhatja a májusban érkező új DOOMot, a Bethesda ugyanis bejelentette hogy aznap nyílt multiplayer béta kezdődik, amely egészen 18-án reggel 5:59-ig tart. Így három teljes napja lesz minden érdeklődőnek arra, hogy belevesse magát az eddigi videók alapján jó pörgős akciójátéknak ígérkező új epizódba, konkrétan a Team Deathmatch és Warpath játékmódokba, a Heatwave és Infernal pályákon.
Emellett azt is bejelentették, hogy a játék megjelenés után ingyenes és fizetős DLC-kkel is bővülni fog. Az előbbiek új játékmódokat, MI-fejlesztéseket és új pályamodulokat tartalmaznak majd, míg a három fizetős kiegészítőben 14,99 euróért ezeket kapjuk majd:

  • 3 új pálya
  • 1 új fegyver
  • 1 új játszható démon
  • 1 új felszerelés
  • 1 új páncél
  • Új színek és minták

Season pass vásárlására is lesz lehetőség, 39,99 eurós áron, ez mindhárom fizetős DLC-t tartalmazni fogja. A DOOM május 13-án jelenik meg, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

DOOM (2016)
A legutóbbi DOOM (2016) cikkek, hírek

hozzászólások (3)

Madrac
Madrac 2016.04.06. 23:09
És újra itt ez a fantasztikus ötlet, daraboljuk szét a multiplayer community-t a fizetős pályákkal. Sok játéknak okozta már ez a halálát vagy legalább a kisebb sikerét. Az hogy a CoD megengedheti magának egy más kérdés.
Skorpio90
Skorpio90 2016.04.06. 23:20
Kipróbáltam a zárt bétát, egész kellemes, főleg, hogy a mai igényeket igyekszik kielégíteni a cicomázás terén (fegyver skinek, XP, challenge-ek). Viszont erre a multira már nincs igény szerintem, így csak amiatt kár lenne megvenni. 2-3 hónap, és már egy darab tele szerver nem lesz.
VodevilX
VodevilX 2016.04.06. 23:20
Nem is értem, hogy eleve mit akarnak ezzel a Doom multival... Nagyon ezt nyomják, de vajon honnan veszik, hogy erre van szükség, főleg mikor ott van az ingyenes UT4. Ugyanolyan halott lesz ez a játék 3 hónap alatt mint Titanfall, Evolve és társai... PC-n biztosan.
Őszintén szólva a béta után még a kampánytól is elment a kedvem... hacsak nem kap valami oknál fogva nagyon jó pontokat, akkor bizony jó lesz ez karácsonykor vagy jövőre akciósan...
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.