25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Videón az Uncharted 4: A Thief’s End gyűjtői változata

Új előzetesben mutatták be a különleges kiadást.

Írta: GeryG 2 hozzászólás

Tavaly nyáron hallhattunk először az Uncharted 4: A Thief’s End gyűjtői kiadásairól, amikor még úgy állt, hogy idén márciusban jelenik meg a játék. Sajnos utóbbiról kiderült, hogy nem így van, de ettől függetlenül a megjelenéskor számíthatunk az extrákkal telepakolt különleges kiadásra is. A készítők egy vadonatúj előzetesben mutatják be, hogy mi mindenre számíthatunk majd a dobozban.
Az Uncharted 4: A Thief’s End a Naughty Dog eddig legnagyobb projektje, amely az ígéretek (és az eddig látottak) alapján csúcsra járatja majd a PlayStation 4-et. De a fejlesztők nem elégednek meg ennyivel. Erről Ricky Cambier, vezető grafikus beszélt a DualShockers magazinnak. Elmondása szerint még bőven van hová fejlődni a PS4-re fejlesztés terén, ezt már most látják. Ha pedig ez a projekt lepörög, jöhet a következő, amely még ennél is szebb lesz. Példaként az Uncharted: Drake's Fortune és a The Last of Us közötti hatalmas grafikai különbséget hozta fel, pedig mindkét játék ugyanarra a PlayStation 3-ra készült.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Creativ3Form
Creativ3Form [33857]
Ha van lehetőséged, azonnal pótold az első 3 részt! ;-)
fZolee
fZolee [864]
Eddigi Uncharted jatekokhoz nem volt szerencsem, de ez nagyon igeretesnek nez ki.
Ha lesz annyira jo mint a The Last of Us -es a kevesbe nyomaszto tortenet miatt- akkor egy k*rvajo jatek lesz ez! :-)
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (2 db)