Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2003

CDV az E3-on

2003.04.29. 11:55 | szerző: Madrac | kategória: E3 2003

A német CDV kiadó öt PC-s programmal érkezik majd a kiállításra:
Breed: Talán az év egyik legjobban várt FPS-e, melyet az angol Brat Designs fejleszt. A játékot a kiállításon maga a fejlesztő mutatja be, így biztos sok érdekes újdonság derül majd ott ki róla.
Blitzkrieg: A Nival Interactive 3D-s Második Világháborús stratégiája, mely május 16-án jelenik meg a tengerentúlon. A játék a taktikai érzéket, a logikát és a gyors helyzetfelismerést is próbára teszi, de ha jól irányítjuk seregeinket akkor azok egyre jobban harcolnak majd.
No Man's Land: Ez is egy 3D-s stratégia, a Related Designs fejlesztésében, mely leginkább az Age of Empires sorozatra hasonlít, csak itt Amerika kolonizálása a cél. A többjátékos részében egy egészen új játékmód is megtalálható lesz, melyben vasútvonalat kell építeni. Hat nép lesz a játékban, mindegyik a saját erősségeivel és gyengéivel.
Codename Panzers: Egy másik Második Világháborús stratégia, ezúttal azonban tankokat kell irányítanunk félig szétlőtt városokban, pusztákon, mocsarakban és hegységekben. Csapatunkat több mint százféle egységből állíthatjuk össze, melyben megtalálhatóak a lángszórósok, az orosz katyusák és a német Königstiger tankok is. A S.W.I.N.E.-t fejlesztő magyar Stormregion csapat készíti.
Galaxy Andromeda: Végül de nem utolsó sorban a szintén magyar fejlesztésű Galaxy Andromeda is kint lesz a kiállításon. Direkt a játékhoz fejlesztett 3D-s motor található meg benne, a demo pedig májusban várható a játékból. ■

hozzászólások (1)

J. Dávid
J. Dávid 2004.05.06. 19:29
valamint Én legfőképpen a Lula 3D-re leszek kiváncsi...
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.