Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2003

CDV az E3-on

2003.04.29. 11:55 | szerző: Madrac | kategória: E3 2003

A német CDV kiadó öt PC-s programmal érkezik majd a kiállításra:
Breed: Talán az év egyik legjobban várt FPS-e, melyet az angol Brat Designs fejleszt. A játékot a kiállításon maga a fejlesztő mutatja be, így biztos sok érdekes újdonság derül majd ott ki róla.
Blitzkrieg: A Nival Interactive 3D-s Második Világháborús stratégiája, mely május 16-án jelenik meg a tengerentúlon. A játék a taktikai érzéket, a logikát és a gyors helyzetfelismerést is próbára teszi, de ha jól irányítjuk seregeinket akkor azok egyre jobban harcolnak majd.
No Man's Land: Ez is egy 3D-s stratégia, a Related Designs fejlesztésében, mely leginkább az Age of Empires sorozatra hasonlít, csak itt Amerika kolonizálása a cél. A többjátékos részében egy egészen új játékmód is megtalálható lesz, melyben vasútvonalat kell építeni. Hat nép lesz a játékban, mindegyik a saját erősségeivel és gyengéivel.
Codename Panzers: Egy másik Második Világháborús stratégia, ezúttal azonban tankokat kell irányítanunk félig szétlőtt városokban, pusztákon, mocsarakban és hegységekben. Csapatunkat több mint százféle egységből állíthatjuk össze, melyben megtalálhatóak a lángszórósok, az orosz katyusák és a német Königstiger tankok is. A S.W.I.N.E.-t fejlesztő magyar Stormregion csapat készíti.
Galaxy Andromeda: Végül de nem utolsó sorban a szintén magyar fejlesztésű Galaxy Andromeda is kint lesz a kiállításon. Direkt a játékhoz fejlesztett 3D-s motor található meg benne, a demo pedig májusban várható a játékból. ■

hozzászólások (1)

J. Dávid
J. Dávid 2004.05.06. 19:29
valamint Én legfőképpen a Lula 3D-re leszek kiváncsi...
további hírek

Sniper Elite 4 sztori trailer

Mi történt Olaszországban 1943-ban?

Renoir videoteszt

Kipróbáltuk az oldalnézetes noir platformert.

Regisztrálj a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands zárt bétájára!

Egyelőre keveset tudni a bétáról, de várhatóan a következő hónapokban rajtol majd el.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.