Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Reigns bejelentés

Irányítsd királyságodat úgy, ahogy a csajok közt válogatsz a Tinderen…

2016.04.08. 17:44 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Szeretjük az innovatív játékokat, ebben pedig kétségtelenül az indie stúdiók járnak az élen. Őket pedig a Devolver Digital kiadó karolja fel előszeretettel, hogy minél több emberhez eljussanak az általuk fejlesztett játékok. Ez a helyzet a Nerial stúdiójában készülő Reigns esetében is. Egy minimalista látványvilágú alkotásról van szó, amely a középkorba repít minket, ahol elfoglalhatjuk a királyi trónt. Ez azonban nagyon felelősségteljes pozíció, hiszen munkánk nem áll másból, mint a döntéshozatalból. Hogy a fejlesztők megkönnyítsék a dolgunkat, minden ilyen döntési szituációban csak két opció közül választhatunk majd. Persze nem holmi Tinderszerű tetszik, nem tetszik helyzetről van szó, hiszen minden döntésünk meghozatalánál figyelembe kell vennünk négy fontos szempontot: az egyházat, a népet, a hadsereget és a kincstárat. Döntéseink ezek helyzetét fogják befolyásolni jó vagy rossz irányba, nekünk pedig törekedni kell a minél hosszabb és stabilabb egyensúlyra.
A Reigns a tervek szerint valamikor a nyáron fog megjelenni PC-re és Macre, valamint iOS-re és Androidra. ■

előző
következő
Reigns bejelentés
Reigns bejelentésReigns bejelentésReigns bejelentésReigns bejelentésReigns bejelentésReigns bejelentésReigns bejelentésReigns bejelentésReigns bejelentésReigns bejelentésReigns bejelentésReigns bejelentésReigns bejelentésReigns bejelentésReigns bejelentésReigns bejelentésReigns bejelentésReigns bejelentés

hozzászólások (0)

további hírek

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.