Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Első ízben frissült a Racecraft korai változata

A 0.3.0 változatban új játékmód és új kameranézet is debütált.

2016.04.11. 14:17 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Március elején érkezett meg a Vae Victis Games autós játéka, a Racecraft korai változata a Steamre, ahol többnyire jó fogadtatásban részesült a játékosoktól. A szimulátor azzal próbál kitűnni a szimulátorok tömegéből, hogy a műfaj trendjével szembe menve nem előre definiált pályákon száguldhatunk, hanem véletlenszerűen generált helyszíneken. A fejlesztők a napokban tették közzé a játék legújabb, 0.3.0-s kiadását, amelyben két fontosabb újdonság debütál: egy új játékmód és egy új kameranézet.
A Weekly Hotlap Events keretében mostantól minden pénteken megjelenik egy új pálya, amelyeken mindig az adott pálya abszolút legjobb idejével, a mi legjobb időnkkel és öt másik játékos legjobb idejével versenyezhetünk (mindegyik egy-egy szellemautó formájában lesz jelen a futamokon). Ezzel a játékmóddal az egyelőre még nem elérhető, de a későbbi tervek között szereplő hagyományos többjátékos módot szeretnék előkészíteni. Az új kamera a Chase Cam nevet viseli, amely a szokásos hátsó nézetet takarja. Ez eddig a pályák véletlenszerű felépítéséből adódó grafikai hibák miatt nem volt elérhető, de ezeket a gondokat mostanra orvosolni tudták.
A két nagy újdonság mellett több kisebb is érkezett. A játék mostantól támogatja a Steam Controllert, valamint a PS3 és PS4 kontrollerét is, emellett javítottak néhány ehhez köthető hibát is. Fejlesztették a kezelőfelületet és a pályák mentését is, de a teljesítmény is javul valamelyest. ■

előző
következő
Első ízben frissült a Racecraft korai változata
Első ízben frissült a Racecraft korai változataElső ízben frissült a Racecraft korai változataElső ízben frissült a Racecraft korai változataElső ízben frissült a Racecraft korai változataElső ízben frissült a Racecraft korai változataElső ízben frissült a Racecraft korai változata
Racecraft
A legutóbbi Racecraft cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések!

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!