Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Transport Fever

Készül a Transport Fever

Szállítmányozás földön, vízen, levegőben 150 éven keresztül.

2016.04.13. 10:12 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Egykor a Tycoon játékok igazi virágkorukat élték, ám mára alig készülnek ilyen típusú alkotások. Railroad Tycoon, Rollercoaster Tycoon, Zoo Tycoon, hogy csak néhányat említsünk a néhány éve még kimondottan sikeres sorozatok közül, amelyek mostanra szinte kivétel nélkül mind eltűntek a piacról.
Az Urban Games csapata szeretné visszahozni a régi hangulatot, ezért újra (ők készítették a 2014-es Train Fevert) egy ilyen típusú játék fejlesztésébe fogtak: készül a Transport Fever. Ahogy az a címből már sejthető, ezúttal a szállítmányozás és logisztika kerül a célkeresztbe, vagyis a feladatunk a saját szállítmányozási vállalatunk megalapítása és felvirágoztatása lesz. Ehhez nagyjából 150 év áll majd rendelkezésünkre, legalábbis technológiai fejlesztések tekintetében, hiszen a hagyományos, tíz küldetésből álló kampány mellé kapunk végtelenített játékmódot is. Ez idő alatt 120-nál is több aprólékosan lemodellezett járművet vonhatunk be flottánkba, amellyel földön, vízen, levegőben egyaránt dolgozhatunk: repülők, hajók, teherautók, buszok, vonatok stb. A kikötőket, reptereket és állomásokat fejleszteni is lehet, járműveink idővel elkopnak, a gazdaság pedig a valóságnak megfelelően működik majd.
A Transport Fever az alábbi képek és az első video alapján egész mutatósnak ígérkezik. Megjelenésére valamikor az ősz folyamán számíthatunk PC-n, Macen és Linuxon. ■

előző
következő
Készül a Transport Fever
Készül a Transport FeverKészül a Transport FeverKészül a Transport FeverKészül a Transport FeverKészül a Transport FeverKészül a Transport FeverKészül a Transport FeverKészül a Transport FeverKészül a Transport FeverKészül a Transport FeverKészül a Transport FeverKészül a Transport FeverKészül a Transport FeverKészül a Transport FeverKészül a Transport FeverKészül a Transport FeverKészül a Transport Fever
Transport Fever
A legutóbbi Transport Fever cikkek, hírek

hozzászólások (1)

BigHairMan
BigHairMan 2016.04.13. 11:43
Ha megkozelitene a Transport Giant vagy a Railroad tycoon 3 szintjen, neadjisten barmelyik Port Royale-t, en irto boldog lennek!
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.