Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új előzetest és kiadót kapott a This is the Police

A kalandjáték a tavaly decemberi premier helyett csak idén nyáron várható.

2016.04.13. 11:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bő egy évvel ezelőtt jelentette be a Weappy Studio, hogy új kalandjátékon dolgoznak This is the Police címmel. A projektet, amely egy sikeres Kickstarter kampánnyal kezdte meg pályafutását, akkor még a Team17 karolta fel és a premiert is valamikor tavaly decemberre saccolták. Nos, mindkét téren változás állt be, ugyanis a kiadásért most már a német Eurovideo Medien felel, a megjelenésre pedig valamikor a nyáron kerülhet sor. Első körben csak PC-re, Macre és Linuxra készül el a kalandjáték, a PlayStation 4 és Xbox One változatok csak később várhatóak.
A történet főhőse Jack Boyd, aki hosszú-hosszú éveken át szolgálta és védte Freeburg városát, idővel pedig egészen a rendőrség élére küzdötte fel magát. Aztán egyszer csak kap egy levelet a polgármestertől, hogy köszi, de 180 nap múlva nyugdíjazunk. Mi természetesen Jack bőrébe bújhatunk és nekünk kell eldönteni, hogy mihez is kezdünk a rendelkezésünkre álló 180 nappal. Hősünk szeme előtt egyetlen cél lebeg: össze akar szedni 500 000 dollárt, mielőtt lelép. Az viszont már egyedül rajtunk múlik, hogy ezt milyen úton szerezzük meg. Sokévnyi becsületes rendőri munka után szövetkezünk a maffiával, esetleg engedünk a vesztegetéseknek, vagy fegyvereket adunk el? Teljesen mindegy, milyen módszert választunk, gondoskodnunk kell róla, hogy üzelmeink ne kerüljenek nyilvánosságra, ezért a rendőrfőnöki munka hétköznapjaira is ugyanakkora figyelmet kell fordítanunk.
A fejlesztők a napokban új előzetessel jelentkeztek, amelyben Jack annak a Jon St. John hangján szólal meg, akit a legtöbben csak Duke Nukem szinkronjaként ismerünk. ■

This is the Police
A legutóbbi This is the Police cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.