Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A film mellé új Ghostbusters játék is készül

Teljesen új csapattal vághatunk rendet a New Yorkot kísértő kísértetek közt.

2016.04.16. 18:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Sajnos az utóbbi években alaposan rájár a rúd az egykor oly népszerű szellemirtókra. Idén nyáron érkezik az új film a mozikba, ám a régi arcok helyett ezúttal nők veszik a hátukra a protonágyúkat. Nem illik előre temetni egy még meg sem jelent filmet, ám az előzetesek egyelőre nem sok jóval kecsegtetnek.
Videojátékok terén sem volt mostanában sokkal rózsásabb a helyzet. 2009-ben jelent meg a Ghostbusters: The Video Game, amely még egész jól sikerült, ám a 2011-es folytatás, a Ghostbusters: Sanctum os Slime egyenesen borzalmas volt. Az óta mindössze mobil platformokra készültek újabb szellemirtós játékok, de ezek sem alkottak kiemelkedőt.
Az Activision azonban nem mondott le a franchise-ról és bejelentette, hogy idén nyáron új Ghostbusters játék készül. A történet az új film eseményei után fog játszódni, de vadonatúj csapatról fog szólni. Mivel a lányok épp bejárják a világot, hogy mindenfelé gatyába rázzák a szellemeket, New York megvédése egy zöldfülűekből álló csapatra hárul. A csapat négy főből áll, ennek megfelelően kapunk kooperatív módot is. Hőseinket hátulnézetből irányíthatjuk és az ígéretek szerint minél több kísértetnek látjuk el a baját, annál tapasztaltabbak lesznek. A szerepjátékos vonalat a karakterfejlődés és a felszerelésünk fejleszthetősége képviseli majd, valamint az egyes karakterek eltérő személyisége és az ebből fakadó más és más játékstílus.
A Ghostbusters július 12-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

előző
következő
A film mellé új Ghostbusters játék is készül
A film mellé új Ghostbusters játék is készülA film mellé új Ghostbusters játék is készülA film mellé új Ghostbusters játék is készülA film mellé új Ghostbusters játék is készülA film mellé új Ghostbusters játék is készülA film mellé új Ghostbusters játék is készülA film mellé új Ghostbusters játék is készülA film mellé új Ghostbusters játék is készülA film mellé új Ghostbusters játék is készülA film mellé új Ghostbusters játék is készülA film mellé új Ghostbusters játék is készül

hozzászólások (0)

további hírek

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.

Várható megjelenések - 2016. december

Bár lecsengett az őszi főszezon, az utolsó hónapra is jutott néhány ígéretes premier.

Ingyenes Neverwinter Nightsszal indult el a GoG téli akciója

48 órán át szerezhető be ingyen az RPG Diamond Edition verziója.

JátszóDome: Killing Floor 2

Zoo_Lee a zombigyilkolós co-op játékba vetette bele magát.