Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A film mellé új Ghostbusters játék is készül

Teljesen új csapattal vághatunk rendet a New Yorkot kísértő kísértetek közt.

2016.04.16. 18:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Sajnos az utóbbi években alaposan rájár a rúd az egykor oly népszerű szellemirtókra. Idén nyáron érkezik az új film a mozikba, ám a régi arcok helyett ezúttal nők veszik a hátukra a protonágyúkat. Nem illik előre temetni egy még meg sem jelent filmet, ám az előzetesek egyelőre nem sok jóval kecsegtetnek.
Videojátékok terén sem volt mostanában sokkal rózsásabb a helyzet. 2009-ben jelent meg a Ghostbusters: The Video Game, amely még egész jól sikerült, ám a 2011-es folytatás, a Ghostbusters: Sanctum os Slime egyenesen borzalmas volt. Az óta mindössze mobil platformokra készültek újabb szellemirtós játékok, de ezek sem alkottak kiemelkedőt.
Az Activision azonban nem mondott le a franchise-ról és bejelentette, hogy idén nyáron új Ghostbusters játék készül. A történet az új film eseményei után fog játszódni, de vadonatúj csapatról fog szólni. Mivel a lányok épp bejárják a világot, hogy mindenfelé gatyába rázzák a szellemeket, New York megvédése egy zöldfülűekből álló csapatra hárul. A csapat négy főből áll, ennek megfelelően kapunk kooperatív módot is. Hőseinket hátulnézetből irányíthatjuk és az ígéretek szerint minél több kísértetnek látjuk el a baját, annál tapasztaltabbak lesznek. A szerepjátékos vonalat a karakterfejlődés és a felszerelésünk fejleszthetősége képviseli majd, valamint az egyes karakterek eltérő személyisége és az ebből fakadó más és más játékstílus.
A Ghostbusters július 12-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

előző
következő
A film mellé új Ghostbusters játék is készül
A film mellé új Ghostbusters játék is készülA film mellé új Ghostbusters játék is készülA film mellé új Ghostbusters játék is készülA film mellé új Ghostbusters játék is készülA film mellé új Ghostbusters játék is készülA film mellé új Ghostbusters játék is készülA film mellé új Ghostbusters játék is készülA film mellé új Ghostbusters játék is készülA film mellé új Ghostbusters játék is készülA film mellé új Ghostbusters játék is készülA film mellé új Ghostbusters játék is készül

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.