Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jövő héten jelenik meg az 8-Bit Armies

A klasszikus CNC stratégiákat idézi a Petroglyph új játéka.

2016.04.17. 20:10 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Petroglyph Games stúdió már idestova tizenhárom éve működik, de nevét az elmúlt években ismerhettük meg igazán. Olyan játékokat tettek le az asztalra, mint a Star Wars: Empire at War, a Universe at War, vagy épp a Grey Goo. A csapatban olyan veterán fejlesztőket is találunk, akik korábban a Westwood Studios kötelékéhez tartoztak, így nem is csoda, hogy a stúdió legújabb játéka, az 8-Bit Armies is a klasszikus Command & Conquer játékokat idézi.
Az 8-Bit Armies látványvilága mellett játékmenetében is a régi nagyokra hajaz: bázisunkat különböző épületekből kell felépítenünk, majd nyersanyagokat gyűjtve sereget építeni és azzal leigázni az ellenséget. Az egyszemélyes sztori 25 küldetése mellett találunk 10 kooperatív küldetést és kompetitív többjátékos módot is, utóbbiak dedikált szervereken futnak majd. A grafika alapján akár egy Minecraft modhoz is lehetne szerencsénk.
Az 8-Bit Armies premierje április 22-én lesz esedékes kizárólag PC-n. ■

előző
következő
Jövő héten jelenik meg az 8-Bit Armies
Jövő héten jelenik meg az 8-Bit ArmiesJövő héten jelenik meg az 8-Bit ArmiesJövő héten jelenik meg az 8-Bit ArmiesJövő héten jelenik meg az 8-Bit ArmiesJövő héten jelenik meg az 8-Bit ArmiesJövő héten jelenik meg az 8-Bit ArmiesJövő héten jelenik meg az 8-Bit ArmiesJövő héten jelenik meg az 8-Bit ArmiesJövő héten jelenik meg az 8-Bit ArmiesJövő héten jelenik meg az 8-Bit ArmiesJövő héten jelenik meg az 8-Bit ArmiesJövő héten jelenik meg az 8-Bit ArmiesJövő héten jelenik meg az 8-Bit ArmiesJövő héten jelenik meg az 8-Bit ArmiesJövő héten jelenik meg az 8-Bit ArmiesJövő héten jelenik meg az 8-Bit ArmiesJövő héten jelenik meg az 8-Bit ArmiesJövő héten jelenik meg az 8-Bit ArmiesJövő héten jelenik meg az 8-Bit ArmiesJövő héten jelenik meg az 8-Bit ArmiesJövő héten jelenik meg az 8-Bit ArmiesJövő héten jelenik meg az 8-Bit Armies

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.