Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jön a Meridian: Squad 22 korai változata

Folytatást kap az Elder Games, vagyis Tarsoly Ede sci-fi stratégiája.

2016.04.19. 17:52 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2014-ben előbb korai változatában, majd teljes kiadásában is megjelent az Elder Games, vagyis Tarsoly Ede sci-fi stratégiai játéka, a Meridian: New World. A Headup Games támogatásával már egy ideje készül a folytatás, amely a Meridian: Squad 22 címet viseli és hamarosan ki is próbálhatjuk. A játék ezúttal is az egyszemélyes kampányra gyúr, amelyben fontos szerepe lesz a megfelelő taktika kiválasztásának. Számítani fog ugyanis, hogy támadólag lépünk fel vagy inkább a védekezésre koncentrálunk, mivel e döntéseink a történet alakulására is befolyással lesznek. A sztori egyébként az első, csúfos kudarcot vallott letelepedési kísérlet után fog játszódni. A telepesek nyomtalanul eltűntek, ezért az Egyesült Föld kormánya egy magasan képzett alakulatot (vélhetően ez a Squad 22) küld a Meridianra, hogy derítse ki, mi történt a telepesekkel és lehetőleg hozza is haza őket.
A Meridian: Squad 22 korai változata április 30-án fog megérkezni a Steamre, amelyet az első rész menetrendje alapján talán ősszel követhet majd a teljes verzió. ■

előző
következő
Jön a Meridian: Squad 22 korai változata
Jön a Meridian: Squad 22 korai változataJön a Meridian: Squad 22 korai változataJön a Meridian: Squad 22 korai változataJön a Meridian: Squad 22 korai változataJön a Meridian: Squad 22 korai változata

hozzászólások (2)

ivanova36
ivanova36 2016.04.20. 16:57
A tengeri csata lehetősége engem megvett kilóra. Pláne ha nem csak "kötelezően" lesz benne, mint anno az Act of Warokban, hanem tényelegesen szerves része lesz a kampánynak.
Noggle
Noggle 2016.04.22. 13:58
Én nem vagyok túl bizakodó, Meridian New World-öt is megvettem, mert végre valami érdekes RTS. Sajnos (nem grafikai) minőségben voltak vele problémák.
Azt mondjuk nem lehet elvitatni, hogy ahhoz képest, hogy 1 ember csinálta, ne lett volna benne munka.
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.