Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Homefront: The Revolution - Amerika elesett

Az APEX vállalat szállította a győzelmet Koreának.

2016.04.27. 06:09 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Új előzetest kapott a Homefront: The Revolution, amely bemutatja a játék alternatív történelmét. Az egész még a ’70-es években kezdődött, amikor az APEX Corporation még csak egy egyszerű garázscég volt. Ám idővel a világ vezető vállalatává nőtte ki magát, amely elsősorban a híradástechnikai és telekommunikációs eszközök piacán szerzett tetemes részesedést. Később azonban a hadiipar felé fordultak. Mivel kezdettől fogva egy jó nagy lépéssel Amerika előtt jártak, nem volt kérdés, hogy kitől fogják beszerezni fegyvereiket. Csakhogy az évek során az Egyesült Államok gazdasága mélyrepülésbe kezdett és az ország elszegényedett, az emberek 2025-re már a puszta életben maradásért küzdöttek. És Korea csak erre a pillanatra várt. Az összes APEX által gyártott technológiában volt ugyanis egy titkos hátsó kapu, amelyen át egyetlen csuklómozdulattal bénították meg a teljes amerikai hadsereget. 2027-re a koreai hadsereg teljesen átvette az uralmat az ország felett és brutális kegyetlenséggel tiport el minden ellenállási kísérletet. Ennek ellenére akadnak még ellenállók. Mi is közéjük tartozunk.
A forradalom május 17-én fog kirobbanni PC-n, PlaySation 4-en és Xbox One-on. ■

hozzászólások (2)

szbszig
szbszig 2016.04.27. 16:01
Ez egyszerűen akkora baromság, annyira elrugaszkodott a valóságtól, hogy legyen bármilyen jó is majd a játék, nem tudom komolyan venni...
GeryG
GeryG 2016.04.27. 17:21
Addig jó, amíg nem ilyen a valóság. :D
további hírek

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.