Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Indie stúdiónál készül a The Karters

A csapat feltámasztaná az 1999-es Crash Team Racinget.

2016.04.29. 20:42 | szerző: GeryG | kategória: Játék

1999-ben jelent meg a Naughty Dog autóversenyes játéka (igen, ilyet is csináltak), a Crash Team Racing, amely az akkoriban futó sikersorozatuk, a Crash Bandicoot tulajdonképpeni befejezésének is tekinthető.
A lengyel Cmoar Studio csapata imádta a Crash Team Racinget és úgy gondolták, megérdemli, hogy a mostani játékosgenerációval is megismertessék a hangulatát (a dologhoz hozzátartozik, hogy a Naughty Dog később PlayStation 3-ra, valamint PSP-re és Vitára is elkészítette az eredeti játékot). Ezért bejelentették, hogy első játékuk, a The Karters kifejezetten a CTR nyújtotta élményt szeretné visszahozni. A játékmenet és a látványvilág is a régi játékot fogja idézni. Gokartokkal versenyezhetünk, a futamok során pedig fegyvereket is használhatunk vetélytársaink ellen. Lesz aréna játékmód is, ahol kifejezetten a többiek likvidálása lesz a cél, de kapunk online és helyi többjátékos módot is.
A The Karters egyelőre nem kapott megjelenési dátumot, de a korai változata valamikor májusban vagy júniusban érkezhet meg. Ebben öt karakter kap helyet, akikkel négy pályán versenyezhetünk. A játék már a Steam felhasználóitól is zöld utat kapott. ■

előző
következő
Indie stúdiónál készül a The Karters
Indie stúdiónál készül a The KartersIndie stúdiónál készül a The KartersIndie stúdiónál készül a The KartersIndie stúdiónál készül a The Karters
The Karters
A legutóbbi The Karters cikkek, hírek

hozzászólások (1)

szbszig
szbszig 2016.04.30. 16:57
A Crash Team Racinget nem ismerem, de még idősebbek számára ez olyasmi, mint a Super Mario Kart vagy a Wacky Wheels, nem?
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.