Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield 1

Battlefield 5 helyett Battlefield 1

Visszatérünk az első világháború idejébe.

2016.05.06. 22:23 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az elmúlt két nap az akciójátékok rajongói közt Battlefield 5 lázban telt. Bár a pletykák már jóval korábban felröppentek, az EA és a DICE csak tegnap jelezte, hogy ma este végre leleplezik, milyen is lesz a népszerű sorozat következő epizódja.
A hivatalos bejelentésre az elmúlt percekben került sor egy élő közvetítés formájában. Ahogy arról már délután olvasni lehetett, a széria legújabb része nem az ötös sorszámot viseli, helyette a Battlefield 1 címet kapta. A címválasztás már csak azért sem véletlen, mivel az új játék az első világháború idejébe repít vissza minket. Az alábbi video kifejezetten pörgősre sikerült, van benne minden: sivatagi lovaglás, kezdetleges tankok, háromfedeles repülők, lángszórózás és lövészárokban kuporgás. Mindezt ráadásul a játék saját motorjával rögzítették, vagyis valami hasonló élményben lehet majd részünk, ha a játék megjelenik. Hogy ez mikor lesz? Október 18-án PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

előző
következő
Battlefield 5 helyett Battlefield 1
Battlefield 5 helyett Battlefield 1Battlefield 5 helyett Battlefield 1Battlefield 5 helyett Battlefield 1Battlefield 5 helyett Battlefield 1Battlefield 5 helyett Battlefield 1Battlefield 5 helyett Battlefield 1Battlefield 5 helyett Battlefield 1
Battlefield 1
A legutóbbi Battlefield 1 cikkek, hírek

hozzászólások (17)

stero
stero 2016.05.07. 07:27
Mert ez egy érzelmekre hatni akaró trailer.
AndrewT
AndrewT 2016.05.07. 09:12
gondolom egy bizonyos Verdun nevű játékot nem kell bemutatni, nem vállalok túl nagy kockázatot azzal, ha azt mondom, hogy az az etalon az első világháborús témában. vizualitásban ez a Battlefield nyilván veri, a többi meg majd kiderül. a tréler mintha egy amerikai akciófilm előzetese lenne, pedig egy európai drámáról van szó...
stero
stero 2016.05.07. 12:08
Verdun borzasztóan unalmas és lerí róla, hogy egy low budget játék. Gyenge animációk, tartalmatlan, persze ennyi pénzből gondolom eddig jutottak. Nagyon meglepődnék ,ha csak vizualitásban verné a bf aminek eddig a játékmenetével sem volt szinte soha probléma.
Verdunból a dinamika hiányzik, de az nagyon. Kicsit olyan volt mintha a régi mortyr-al játszanék új köntösben.
AndrewT
AndrewT 2016.05.09. 17:48
Azt nehéz lenne vitatni, hogy a Verdun készítői nem dúskálnak az anyagi javakban, de szerintem egy játéknak nem az az elsődleges értékmérője, hogy mennyi pénzt pumpáltak bele. Grafika, animációk, ahogy említed, nem feltétlenül naprakészek, bár a játék hevében semmi kivetni valót nem szoktam találni benne. A tartalommal kapcsolatban sincs hiányérzetem (bár nem mindegy, hogy mikor jött szembe legutóbb a játék, mert az 1.0 alig egy éves, előtte alpha volt sokáig), kifejezetten multira kihegyezett lövöldéről lévén szó a kötelező nemzeti sajátosságok megvannak, a térképek és a játékmenet csak annyira lehet élvezetes vagy unalmas, amennyire a kráteresre bombázott csatatéren az egyik lövészárokból a másikba megpróbál átrohanni az ember sokadmagával a géppuskatűzben, ha már az állóháború erről szólt, és a játék ezt visszaadja. Jópofa és egyedi az állandó rajként való fejlődési lehetőség.

Ez a Battlefield a hágyományaihoz híven és a tréler alapján nyilván tartalmaz majd leginkább egy filmhez hasonlatos egyjátékos kampányt is, a multi pedig azon áll vagy bukik, hogy mennyi kompromisszumot hajlandóak bevállalni a realizmus és a játszhatóság arányához való hozzányúlással. A legújabb BF-ekből kiindulva az utóbbi irányba fog dőlni.
iX
iX 2016.05.17. 14:57
A Medal of Honorban (még az előző évezredben, hehe) remekül lehetett játszani az M1 Garand, Kurz karabélyokkal. Ha megfelelően súlyozzák majd az arzenál sebzés/pontosság/gyorsaság értékeit, akkor élvezetes lesz. Lesz fegyver bőven.

A showt meg nyomják mellé a telepített gépfegyverek, nehéztüzérség meg a repülők és a csilivili effektetk, hogy mindenkinek elég pörgős legyen a világ. Kiváncsi leszek a lovakra :)

És mivel még értékelhetőnek szánt kampányt is ígértek, nagyon várós!
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.