Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Egy hét múlva jelenik meg az Overfall

A korai változat alig néhány hónap után érik teljes játékká.

2016.05.11. 21:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Március elején érkezett meg a Steamre a Pera Games szerepjátéka, az Overfall korai változata, máris közel a teljes játék megjelenése. A történet egy másik dimenzióban játszódik, amelyet háborúk tettek tönkre. A világ apró szigetek sokaságából áll, amelyek között hajóval közlekedhetünk. Mindenfelé új népekbe botolhatunk, akiket mind más célok hajtanak. Ezektől rengeteg különféle feladatot és küldetést vállalhatunk el, de a végső célunk, hogy felkutassuk és időben, az ellenség előtt megtaláljuk a citadellát. A készítők a játékosok kezébe adják a lehetőséget, hogy a rengeteg különböző, véletlenszerűen generált küldetés révén mindenki megalkossa saját történetét, ehhez a játék írója, Chris Avellone (ő jegyzi az Icewind Dale, a Planescape: Torment és a Fallout: New Vegas sztoriját is) komplett kézikönyvet is elérhetővé tett.
Az Overfall teljes kiadása május 17-én váltja le a korai változatot a Steamen. ■

előző
következő
Egy hét múlva jelenik meg az Overfall
Egy hét múlva jelenik meg az OverfallEgy hét múlva jelenik meg az OverfallEgy hét múlva jelenik meg az OverfallEgy hét múlva jelenik meg az OverfallEgy hét múlva jelenik meg az OverfallEgy hét múlva jelenik meg az OverfallEgy hét múlva jelenik meg az OverfallEgy hét múlva jelenik meg az OverfallEgy hét múlva jelenik meg az OverfallEgy hét múlva jelenik meg az OverfallEgy hét múlva jelenik meg az OverfallEgy hét múlva jelenik meg az OverfallEgy hét múlva jelenik meg az OverfallEgy hét múlva jelenik meg az Overfall

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.