Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Előzetes a The Technomancer segítőiről

Nem leszünk egyedül a harcban a vörös bolygón.

2016.05.19. 22:27 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Újabb előzetest kapott a Spiders stúdiójában készül The Technomancer. A legutóbbi videóban a szerepjátékos elemek kerültek előtérbe, mint a karakterszerkesztő és a fejlődési lehetőségek. Talán szintén ide lehetne sorolni a mai trailer témáját is, ugyanis a szerepjátékokban gyakran előfordul, hogy csatlósok, állatok és segítők szegődnek mellénk küldetésünk teljesítése során. A The Technomancerben sem lesz ez másként.
Segítőinkkel kalandozásaink során fogunk találkozni és érdemes lesz mindenkit alaposan megismernünk, ugyanis mindegyikük más és más történettel rendelkezik. Eltérő személyiségük mellett a céljaik is teljesen különbözni fognak, hiszen akad majd köztük olyan, aki puszta hűségből szegődik mellénk, míg mások csak a kiugrási lehetőséget látják bennünk. Mielőtt egy újabb küldetésre indulnánk, kiválaszthatjuk majd, hogy mely két társunk tartson velünk. A választást már csak azért is érdemes lesz alaposan átgondolni, mivel minden segítőnk más stílusban harcol, más képességekkel rendelkezik, így másként lehet hasznunkra – vagy épp hátráltathat minket. Ahogy az idő halad előre, társaink viszonya is úgy alakul majd hozzánk. Ebben a tetteink is szerepet játszanak, illetve az, hogy mennyire számíthatnak ránk. Időnként ugyanis szívességeket, segítséget kérhetnek tőlünk, ezt azonban vissza is utasíthatjuk. Ha viszont segítünk nekik, újabb mellékküldetésekkel bővül a fő sztori és a játékmenet időtartama is növekszik. Társaink hozzánk hasonlóan szintet lépnek, saját hátizsákkal rendelkeznek, valamint mi adhatunk fegyvert és felszerelést a kezükbe.
Mindezekről bővebben az alábbi előzetesben hallhattok. A The Technomancer a tervek szerint június 28-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

The Technomancer
A legutóbbi The Technomancer cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.