Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Előzetes a The Technomancer segítőiről

Nem leszünk egyedül a harcban a vörös bolygón.

2016.05.19. 22:27 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Újabb előzetest kapott a Spiders stúdiójában készül The Technomancer. A legutóbbi videóban a szerepjátékos elemek kerültek előtérbe, mint a karakterszerkesztő és a fejlődési lehetőségek. Talán szintén ide lehetne sorolni a mai trailer témáját is, ugyanis a szerepjátékokban gyakran előfordul, hogy csatlósok, állatok és segítők szegődnek mellénk küldetésünk teljesítése során. A The Technomancerben sem lesz ez másként.
Segítőinkkel kalandozásaink során fogunk találkozni és érdemes lesz mindenkit alaposan megismernünk, ugyanis mindegyikük más és más történettel rendelkezik. Eltérő személyiségük mellett a céljaik is teljesen különbözni fognak, hiszen akad majd köztük olyan, aki puszta hűségből szegődik mellénk, míg mások csak a kiugrási lehetőséget látják bennünk. Mielőtt egy újabb küldetésre indulnánk, kiválaszthatjuk majd, hogy mely két társunk tartson velünk. A választást már csak azért is érdemes lesz alaposan átgondolni, mivel minden segítőnk más stílusban harcol, más képességekkel rendelkezik, így másként lehet hasznunkra – vagy épp hátráltathat minket. Ahogy az idő halad előre, társaink viszonya is úgy alakul majd hozzánk. Ebben a tetteink is szerepet játszanak, illetve az, hogy mennyire számíthatnak ránk. Időnként ugyanis szívességeket, segítséget kérhetnek tőlünk, ezt azonban vissza is utasíthatjuk. Ha viszont segítünk nekik, újabb mellékküldetésekkel bővül a fő sztori és a játékmenet időtartama is növekszik. Társaink hozzánk hasonlóan szintet lépnek, saját hátizsákkal rendelkeznek, valamint mi adhatunk fegyvert és felszerelést a kezükbe.
Mindezekről bővebben az alábbi előzetesben hallhattok. A The Technomancer a tervek szerint június 28-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

The Technomancer
A legutóbbi The Technomancer cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések!

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!