Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Gran Turismo Sport

Pontos dátumot kapott a Gran Turismo Sport

Külön rendezvényen leplezték le a szimulátor megjelenésének időpontját.

2016.05.19. 23:12 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tavaly ősszel jelentette be a Sony, hogy folytatódik a népszerű, de talán az utóbbi időben egy picit megtorpanni látszó sorozat, a Gran Turismo. Ennek soron következő epizódja a Gran Turismo Sport lesz, amely a széria történetében elsőként teszi tiszteletét PlayStation 4-en. A hetedik részről a bejelentése óta nem sokat lehetett hallani, így azt is nehéz lenne megjósolni, hogy folytatja-e a sorozatra jellemző „autóhalmozást”. Az eddig megjelent részek (egyetlen kivételtől eltekintve) mindig több autót kínáltak elődjüknél. A Gran Turismo 6-ban a vezethető járgányok száma elérte az 1200-at, ám ezeknek csak egy kis hányadát élvezhettük belső nézetből is.
A Sony ma külön rendezvényt szervezett, ahol Kazunori Yamauchi bejelentette, hogy pontos dátumot kapott a Gran Turismo Sport. Ugyanitt a gyűjtői kiadásokról is szó esett. Az előrendeléseket már mától fogadják, a rajongók pedig három csomagból választhatnak:

  • Gran Turismo Sport Collector’s Edition (benne egy Mercedes-AMG GTS modellel)
  • Gran Turismo Sport Steelbook Edition (játékon belüli extrákkal érkezik, exkluzív fémtokban)
  • Gran Turismo Sport Bonus Edition (játékon belüli extrákkal)

A Gran Turismo Sport november 16-án fog megjelenni, kizárólag PlayStation 4-re. ■

előző
következő
Pontos dátumot kapott a Gran Turismo Sport
Pontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo Sport
Gran Turismo Sport
A legutóbbi Gran Turismo Sport cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #7

Végigvittük az ötödik küldetést. Legyezőt is nyerhetsz!

Sztoritrailert kapott a Horizon: Zero Dawn

Azt eddig is tudtuk, hogy szép lesz, de most már azt is, hogy izgalmas is!