Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Gran Turismo Sport

Pontos dátumot kapott a Gran Turismo Sport

Külön rendezvényen leplezték le a szimulátor megjelenésének időpontját.

2016.05.19. 23:12 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tavaly ősszel jelentette be a Sony, hogy folytatódik a népszerű, de talán az utóbbi időben egy picit megtorpanni látszó sorozat, a Gran Turismo. Ennek soron következő epizódja a Gran Turismo Sport lesz, amely a széria történetében elsőként teszi tiszteletét PlayStation 4-en. A hetedik részről a bejelentése óta nem sokat lehetett hallani, így azt is nehéz lenne megjósolni, hogy folytatja-e a sorozatra jellemző „autóhalmozást”. Az eddig megjelent részek (egyetlen kivételtől eltekintve) mindig több autót kínáltak elődjüknél. A Gran Turismo 6-ban a vezethető járgányok száma elérte az 1200-at, ám ezeknek csak egy kis hányadát élvezhettük belső nézetből is.
A Sony ma külön rendezvényt szervezett, ahol Kazunori Yamauchi bejelentette, hogy pontos dátumot kapott a Gran Turismo Sport. Ugyanitt a gyűjtői kiadásokról is szó esett. Az előrendeléseket már mától fogadják, a rajongók pedig három csomagból választhatnak:

  • Gran Turismo Sport Collector’s Edition (benne egy Mercedes-AMG GTS modellel)
  • Gran Turismo Sport Steelbook Edition (játékon belüli extrákkal érkezik, exkluzív fémtokban)
  • Gran Turismo Sport Bonus Edition (játékon belüli extrákkal)

A Gran Turismo Sport november 16-án fog megjelenni, kizárólag PlayStation 4-re. ■

előző
következő
Pontos dátumot kapott a Gran Turismo Sport
Pontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo Sport
Gran Turismo Sport
A legutóbbi Gran Turismo Sport cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.