Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Gran Turismo Sport

Pontos dátumot kapott a Gran Turismo Sport

Külön rendezvényen leplezték le a szimulátor megjelenésének időpontját.

2016.05.19. 23:12 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tavaly ősszel jelentette be a Sony, hogy folytatódik a népszerű, de talán az utóbbi időben egy picit megtorpanni látszó sorozat, a Gran Turismo. Ennek soron következő epizódja a Gran Turismo Sport lesz, amely a széria történetében elsőként teszi tiszteletét PlayStation 4-en. A hetedik részről a bejelentése óta nem sokat lehetett hallani, így azt is nehéz lenne megjósolni, hogy folytatja-e a sorozatra jellemző „autóhalmozást”. Az eddig megjelent részek (egyetlen kivételtől eltekintve) mindig több autót kínáltak elődjüknél. A Gran Turismo 6-ban a vezethető járgányok száma elérte az 1200-at, ám ezeknek csak egy kis hányadát élvezhettük belső nézetből is.
A Sony ma külön rendezvényt szervezett, ahol Kazunori Yamauchi bejelentette, hogy pontos dátumot kapott a Gran Turismo Sport. Ugyanitt a gyűjtői kiadásokról is szó esett. Az előrendeléseket már mától fogadják, a rajongók pedig három csomagból választhatnak:

  • Gran Turismo Sport Collector’s Edition (benne egy Mercedes-AMG GTS modellel)
  • Gran Turismo Sport Steelbook Edition (játékon belüli extrákkal érkezik, exkluzív fémtokban)
  • Gran Turismo Sport Bonus Edition (játékon belüli extrákkal)

A Gran Turismo Sport november 16-án fog megjelenni, kizárólag PlayStation 4-re. ■

előző
következő
Pontos dátumot kapott a Gran Turismo Sport
Pontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo SportPontos dátumot kapott a Gran Turismo Sport
Gran Turismo Sport
A legutóbbi Gran Turismo Sport cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.