Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mozgásban a Space Run Galaxy

Intergalaktikus futárszolgálatunk júniusban újra megnyitja kapuit.

2016.05.30. 13:18 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár csak márciusban jelentette be a Focus Home Interactive, hogy készül a 2014-es Space Run folytatása, a Space Run Galaxy, a PASSTECH Games játéka júniusban már meg is érkezik. A mindössze egyetlen fejlesztő által készített alkotásban saját intergalaktikus futárszolgálatunkat kell üzemeltetnünk, ehhez pedig elengedhetetlen, hogy a lehető legjobban felkészítsük űrhajónkat az útra. A világűr ugyanis nem túl békés hely, minden zugában kalózok és más rosszfiúk leselkednek ránk, hogy értékes rakományunkért szitává lőjék űrhajónkat. Éppen ezért kell minden eshetőségre felkészülnünk és minél változatosabban, taktikusabban felfegyverkeznünk.
A Space Run Galaxy a napokban megkapta első játékmenet-bemutatóját, amelyben a legalapvetőbb játékelemekkel ismerkedhetünk meg. Négy naprendszer ötvennél is több zónáját járhatjuk be, ahol elképesztő figuráktól vehetünk fel rendeléseket, ahogy a rakományunk is a legváltozatosabb tárgyakból állhat össze. Ha pedig nem elégszünk meg ennyivel, elvállalhatjuk a többi játékos által kiírt küldetéseket is, amelyek sokkal nehezebbek lehetnek, de jóval magasabb jutalom is jár értük. ■

Space Run Galaxy
A legutóbbi Space Run Galaxy cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.