Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

40 millió eladott PlayStation 4

Meggyőző számadatok a Sony háza táján.

2016.05.30. 19:19 | szerző: GeryG | kategória: Konzol - Sony

Továbbra is a PlayStation 4 a Sony konzolcsaládjának leggyorsabban fogyó tagja. A konzolból 2016. május 22-ig több mint 40 millió darab talált gazdára világszerte, míg ugyaneddig a konzolra írt videojátékokból közel 271 milliót értékesítettek (a dobozos és digitális eladásokat összesítve).
„Rendkívül hálásak vagyunk a PlayStation rajongóinak és támogatóinak, nélkülük nem sikerülhetett volna ilyen rövid idő alatt ekkora sikereket elérnünk.” - mondta Andrew House, a Sony Interactive Entertainment elnöke és globális vezérigazgatója - „Minden erőnkkel arra törekszünk, hogy játékosaink a jövőben is kivételes élményekkel gazdagodjanak, ha a mi platformunkat választják. A példátlan mennyiségű és minőségű játéknak, az innovatív hardver és hálózati szolgáltatásoknak, valamint a PlayStation VR megjelenésének köszönhetően számítunk arra, hogy az elkövetkező év legalább olyan sikeres lesz, mint az ezt megelőzőek.”
PlayStation 4-re a premierje óta eltelt két és fél évben olyan exkluzív játékok jelentek meg, mint a Killzone: Shadow Fall, a Bloodborne, a Driveclub, az inFamous: Second Son, a The Order: 1886, az Until Dawn, vagy épp legutóbb az Uncharted 4: A Thief’s End. A jövőben pedig olyan címekre számíthatunk, mint a Gran Turismo Sport, a Detroit: Become Human, vagy a Horizon: Zero Dawn. Emellett várhatóan idén októberben érkezik meg a PlayStation VR, amellyel a Sony is beszáll a VR-üzletbe. ■

hozzászólások (1)

Dino
Dino 2016.05.30. 22:26
Érdekes amúgy az összehasonlítás is: Xbox One: 21 millió, Wii U 13 millió
Az előző generációból pedig eddig: Wii 101 millió, PS3 86,4 millió, Xbox 360 85,5 millió
forrás
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.