Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hamarosan elhagyja korai változatát a The Solus Project

Napokon belül megjelenik a teljes kiadás, amely új előzetest is kapott.

2016.06.01. 22:38 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Február óta érhető el a Steamen, a GOG-on és Xbox One-on a The Solus Project korai változata, ám hamarosan átveszi a helyét a játék teljes kiadása. A Grip Digital stúdiójában készülő játék főhőseként az emberiség sorsa kerül a kezünkbe. Egy teljesen ismeretlen új bolygót kell felfedeznünk és feltárnunk annak minden titkát, veszélyeit. Márpedig a bolygó mindkettőből tartogat szépen.
A The Solus Project június 7-én fog megjelenni PC-re, míg az Xbox One kiadás valamikor a hónap második felében követheti. PC-re mind a Steamen, mind a GOG.com áruházában meg lehet majd vásárolni. A közelgő premier kapcsán új előzetest is kapott a játék. ■

The Solus Project
A legutóbbi The Solus Project cikkek, hírek

hozzászólások (1)

szbszig
szbszig 2016.06.03. 00:08
Ez egy remek játék lett szerintem. Bár most igazából nem tudom, hogyan állunk vele. Az early access harmadik epizódjáig követtem, azóta viszont nem frissült a honlapja sem, szóval most már egészben adják ki az egész hátralévő részt ezek szerint? Visszatérve a játékra, a hangulata szerintem szuper; a grafikája bőven szép ahhoz képest, hogy nem AAA kategóriás darab; a survival része (evés, ivás, pihenés, meleg, hideg, nedvesség stb.) korrekt kihívást jelent; és még a történet is relatíve érdekes. Igaz, utóbbi azért a meglehetősen sablonos üstökös/csillag/akármi elpusztította a Naprendszert, és mi vagyunk a kevés túlélő egyike, másrészt pedig a jól ismert ancient astronaut teória egy változatán alapszik, ennek ellenére kíváncsian várom, hogy mi lesz a vége pontosan. Illetve elsőre azért elég sok blődnek tűnő dolog szerepel benne, de ezek egy részére a sztori előrehaladtával választ kapunk (pl. hogy miért is tudja a PDA-szerű kütyünk elolvasni és lefordítani a bolygón talált idegen írásjeleket), úgyhogy én bízom benne, hogy a végére mindent megmagyaráznak, és teljesen összeáll a kép.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.