Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Elrajtolt a GOG Connect

Az új szolgáltatással a Steames profilunkat köthetjük össze a GOG-ossal.

2016.06.02. 22:57 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Napjainkban a legnépszerűbb PC-s online platform a Steam, de kétségtelen, hogy a Good Old Games is évről évre egyre nagyobb teret nyer magának – nem érdemtelenül. A GOG egyre több olyan szolgáltatást kínál, amellyel újabb és újabb felhasználókat nyer meg magának. Ilyen a teljes másolásvédelem eltörlése, a pénz-visszafizetési garancia vagy éppen a GOG Galaxy kliens megjelenése. A minap újabb érdekes szolgáltatást indítottak útjára, ez pedig a GOG Connect nevet kapta.
Bizonyára akadnak szép számmal olyan játékosok, akiket bosszant, hogy kedvenc PC-s játékaikat (legalábbis a digitális formátumúakat) nem tudják egy helyen tárolni, egyik ezen a kliensen, a másik azon a kliensen keresztül érhető el. Ezt szeretnék most egy picit egyszerűbbé tenni a GOG Connect révén. Ezzel ugyanis lehetővé válik, hogy Steames profilunk játékait a GOG felületén is elérjük – legalábbis a kompatibilis játékokat. Ilyenből egyelőre korlátozott számú van, de ezek folyamatosan változni fognak, így érdemes lesz rendszeresen figyelni, hogy éppen mely játékok kerülnek be a szolgáltatásba. Jelenleg húsznál is több játékot oldhatunk fel a GOG oldalán, ha azokat korábban már megvásároltuk a Steamen. Ezek listáját a GOG-on találjátok. ■

hozzászólások (5)

Artemius '89
Artemius '89 2016.06.03. 16:07
Ez mondjuk jelentheti azt, hogy a GoG Galaxyban aktivált játék (Pl. Witcher 3, ami a dobozos verzió telepítésekor a GoG Galaxyval együtt települt) kaphat Steam achievementeket? Vagyis bekerülhet ott a Librarybe? Az 1-2 Steamen van meg, a 3 viszont csak a GoG-on.
Dino
Dino 2016.06.03. 17:21
Nem, egyirányú a folyamat: a steames játékot importálod GoG-ra, és onnantól a GoG-os verziót is le tudod tölteni (ha pl. DRM-mentesen szeretnéd használni inkább, Steam kliens nélkül). A másik irányba nincs kapcsolódás.
Artemius '89
Artemius '89 2016.06.03. 17:35
Világos, akkor nincs rá szükségem :D Köszönöm!
Lovi Tommy
Lovi Tommy 2016.06.03. 17:56
Sajnos fordítva lenne inkább rá szükségem nekem is :/
Sityi
Sityi 2016.06.03. 18:14
Azért hasznos ez ebben az irányba is. Net nélkül a Steam alkalmasint problémás lehet, ilyenkor jól jöhet a DRM mentes példány.
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.