Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2016

Ezzel készül a Ubisoft az E3-ra

Új részletek a South Park játékról, For Honor, Ghost Recon: Wild Lands és Eagle Flight bemutatók, de a nagy durranás a Watch_Dogs 2 lehet.

2016.06.04. 19:15 | szerző: GeryG | kategória: E3 2016

Már csak tíz nap és a nagyközönség előtt is megnyitja kapuit az idei E3, de persze a nagyobb kiadók a szokásoknak megfelelően már a show előtti napokban megtartják saját sajtókonferenciáikat. Így tesz majd többek között a Ubisoft is, amely hagyományosan látványos előzetesekkel és hangzatos ígéretekkel kápráztatja el a nagyérdeműt (hogy aztán a végeredmény időnként köszönőviszonyban se legyen az ekkor látottakkal…). Ha csak a már ismert futó projektjeiket nézzük, idén is komoly címekkel készülnek.
A tavalyi E3-on leplezték le a South Park: The Fractured But Whole-t, amely a srácok következő nagy (és bizonyára sírva röhögős) kalandja lesz, akik ezúttal szuperhősöknek állnak. Szintén az egy évvel ezelőtti show-n mutatták be a Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlandset, amely idén is tiszteletét teszi majd várhatóan egy látványos trailerrel legalább. A francia kiadó egyik legígéretesebb projektje a For Honor is egy éve mutatkozott be. Az Eagle Flight már a VR-őrületet igyekszik meglovagolni, vélhetően erről is hallhatunk majd. De a nagy durranás nem is a fenti címek, hanem a Watch_Dogs 2 lehet, amely jelenleg mindössze pletyka szinten létezik, de a kiadó nem igazán tagadja a projekt létezését. A konferencia után már sokkal okosabbak leszünk, addig csak remélhetjük, hogy a folytatás követi az Assassin’s Creed széria példáját, ahol a közepes első részt egy kiemelkedően jól sikerült második követte.
Biztosak lehetünk benne, hogy a Ubisoft nem csak a fent említett és már ismert címekkel készül az idei E3-ra, hanem tartogatnak számunkra meglepetéseket is. Ezeket is a június 13-án tartandó saját konferenciájukon leplezik majd le. ■

hozzászólások (2)

GustyX
GustyX 2016.06.05. 13:08
Watch_Dogs 2 bejelentését az Ubisoft már megerősítette, vagyis nem pletyka szinten létezik. Az ismert címeken kívül még új AAA-s cím(eke)t is be akarnak jelenteni, Wildlandsból meg kipróbálható demót terveznek.
Botrányok ide, oda, nekem továbbra is kedvenc kiadóm.

Wildlands nálam továbbra is a legjobban várt játék, bár a 3 gépi társ a nyitott világban, egy co-opra épülő játékban nem túl biztató. De én bízom benne, hogy sikerül megoldaniuk.
Mellette még a WD2-t is várom, ami pletyka szinten San Franciscoban fog játszódni.
GeryG
GeryG 2016.06.05. 13:19
Ezért írtam, hogy a kiadó nem tagadja a létezését, de a hivatalos bejelentésre csak az E3-on fog sor kerülni. Vagyis addig nevezhető pletykának a létezése. :P
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.