Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2003

Eidos az E3-on

2003.05.02. 12:24 | szerző: Madrac | kategória: E3 2003

Az Eidos is közzétette mivel indul az E3-ra. Konzolos programjai mellett a következő PC-s programokat mutatják be:
Commandos 3: Destination Berlin: A Pyro folytatja a sikeres sorozatot, melynek harmadik része már az E3-on is megtekinthető lesz. A francia fronttól egészen a Harmadik Birodalom szívéig lesznek küldetések a Második Világháborús stratégiában. A küldetéseink hasonlóak lesznek az eddigiekhez, kis csapattal behatolni az ellenfél létesítményébe, végrehajtani a feladatot és távozni nagyon gyorsan. Először a játék történetében lesz többjátékos mód is, melyben maximum nyolc játékos küzdhet együtt vagy egymás ellen.
Deus Ex: Invisible War: Az Ion Storm viszi a több díjat is nyert Deus Ex folytatását a kiállításra. Az Invisible War 15 évvel játszódik elődje után. Alex d-t alakítjuk majd, aki az anti-terrorista osztag tagja. A játék most is azt a szabadságot kínálja, melyet az első részben megszokhattunk. Karakterünket fejleszthetjük majd és beültethetünk több implantot is nyomozásaink közben egy újabb összeesküvés után.
Lara Croft Tomb Raider: The Angel of Darkness: A híres Tomb Radier sorozat legfrissebb tagját is viszik az E3-ra. Lesz egy új játszható karakter is benne, Kurtis Trent, aki Lara-t segíti majd kalandjaik során. Párizsból indul majd a történet és Prágában ér véget, természetesen ide nem egyenes út vezet majd. A Core Design új játéka kihasználja majd a legújabb videokártyák lehetőségeit is.
Republic: The Revolution: Az Elixir Studios játékában nem kisebb a cél, mint megválasztatni magunkat Novistrana elnökének. Ehez rengeteg eszköz áll majd rendelkezésünkre, a teljesen törvényes módszerektől egészen a legaljasabb trükkökig.
Thief: A mester tolvaj Garrett visszatér. A Thief sorozat új részét már az Ion Storm fejleszti, akik egy egészen új és még tökéletesebb grafikus motort tettek a játék alá. Feladatunk meg mindig ugyanaz lesz, óvatosan, nem feltűnést keltve bejutni a gazdag emberek házaiba és elcsenni ezt-azt. Mindezt a City sötét világában ahol keveredik a középkori világ a technikával. ■

hozzászólások (1)

Zenithian
Zenithian 2003.05.10. 16:01
háát már gecire várom bazze!
a 2 is király volt, de ez..áhh sirályak vagytok!
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.