Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2016

Batman: Arkham VR bejelentés

A Rocksteady továbbra sem szakad el az aranytojást tojó bőregértől.

2016.06.14. 11:16 | szerző: GeryG | kategória: E3 2016

A Rocksteady neve egyelőre egyet jelent a minőségi (batman)játékok készítésével, habár a legutóbbi próbálkozás, a Batman: Arkham Knight már hagyott némi kívánnivalót maga után – igaz, a PC-s port gondjai épp arra vezethetőek vissza, hogy a munkát kiadták alvállalkozónak…
A stúdió a jelek szerint továbbra sem kíván elszakadni kedvenc komor igazságosztójától (ami már csak azért is érdekes, mert korábban közölték, az Arkham Knight lesz az utolsó, de tényleg…), ezért a ma hajnali E3-as Sony konferencián leleplezték következő játékukat, amely a Batman: Arkham VR címet kapta. Ezzel tehát két legyet ütnének egy csapásra: újabb denevéremberes játékot készítenek, és egyúttal meglovagolják az éledező VR-mániát is.
A fejlesztők elmondása szerint már a Batman: Arkham Asylum fejlesztése során is az volt a céljuk, hogy a játékosok tényleg beleéljék magukat a hős szerepébe, ezt pedig most egészen új módon adhatják meg nekünk, rajongóknak. A sorozat történetében először fedezhetjük fel (immár VR-headset segítségével) a Wayne kúriát és persze az alatta rejtőző denevérbarlangot. Ennek megfelelően az egész játék belső nézetűre vált és a játékmenet is sokkal jobban koncentrál majd a történetmesélésre és hősünk páratlan detektív-érzékére. A sztori egy titokzatos gyilkosság körül bonyolódik majd, a hangulat pedig a klasszikus képregényekét fogja idézni.
A Batman: Arkham VR kizárólag PlayStation 4-re készül és valamikor októberben fog megjelenni. ■

Batman: Arkham VR
A legutóbbi Batman: Arkham VR cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!