Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2016

Az új Spider-Man csak a kezdet

A Marvel komoly terveket szövöget a videojátékos piacon.

2016.06.16. 08:44 | szerző: GeryG | kategória: E3 2016

Az E3-on mutatta be az Insomniac Games a következő játékát, amely a kizárólag PlayStation 4-re készülő Spider-Man lesz. Az impozáns előzetes után néhány részlet is napvilágot látott, melyek szerint egy vadonatúj pókembert ismerhetünk majd meg, a játékosoknak pedig meg kell találnia az egyensúlyt, hogy mind a szuperhős, mind Peter Parker élete egyenesben maradjon.
A Marvel univerzum kétségtelenül legnépszerűbb hősének új videojátékos eljövetele azonban csak a kezdet. Mint arról Jay Ong, a Marvel jelenlegi elnök egy Polygonnak adott interjújában kifejtette, a cégnek komoly szándékai vannak a jövőt illetően. Elmondása szerint a legjobb hősök állnak rendelkezésükre, amelyek mindegyike alkalmas nagyszerű játékok elkészítésére. Ehhez azonban meg kell találniuk a megfelelő partnereket, hogy elkerüljék a korábban tapasztalt gyenge minőségű szuperhősös játékok megjelenését.
Szó, mi szó, a Marvel univerzumon alapuló videojátékok mostanában nem nagyon rúgtak labdába a DC univerzum játékaival szemben. Míg utóbbit olyan játékok jellemezték az elmúlt években, mint a Batman: Arkham széria, az Injustice vagy a DC Universe Online, addig előbbi mindössze néhány közepes minőségű Spider-Man játékot, egy hasonló Deadpool adaptációt és egy-két LEGO-játékot tudott felmutatni. Reméljük, a jövőben változik a helyzet. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.