Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2016

Fegyverkészítés a Worms WMD-ben

A kukacok E3-as előzetesében mutatták be az új játékelemet.

2016.06.16. 09:03 | szerző: GeryG | kategória: E3 2016

Természetesen a harci kukackák sem maradhattak távol az idei E3-ról, ha már egyszer új játék, a Worms WMD formájában készülnek újra meghódítani a világot… vagy legalábbis eltángálni egymást.
A Team 17 már korábban is próbálkozott megújítani a sorozatot, de ez nem mindig sikerült nekik jól. A Worms 3D a kötelező 3D-sítés korszakában született, ám az oldalnézetből hátsó nézetbe váltás nem nagyon nyerte el a rajongók tetszését. Még néhány rész erejéig próbálkoztak a dologgal, de aztán visszatértek inkább az alapokhoz. Most ismét komolyabb újításokkal próbálják felrázni a koncepciót, de ezek inkább a játékmenetet érintik, mintsem a látványvilágot (habár utóbbi is változik kissé). Ennek köszönhető, hogy megjelennek a járművek és a lehetőség, hogy épületekbe lépjünk be. Az E3 alatt érkezett új előzetesben pedig bemutatták a szintén újdonságnak számító fegyverkészítést, fegyverszerkesztést is. A játékban alapvetően 35 fegyver és kiegészítő lesz, de a szerkesztő segítségével ezek számát 80 fölé tornázhatjuk. A szerkesztéshez azonban összetevőkre lesz szükségünk, ezeket pedig a pályán elszórva találjuk, de akár nem használt fegyverek szétszereléséből is kinyerhetjük őket. A szerkesztőt egyszemélyes módban a saját körünk alatt használhatjuk majd, míg online módban az ellenféle köre alatt (hogy ne húzzuk vele az időt).
A Worms WMD továbbra sem rendelkezik megjelenési dátummal, de a tervek szerint még idén megérkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Worms W.M.D.
A legutóbbi Worms W.M.D. cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Skorpio90
Skorpio90 2016.06.16. 10:21
Ez egyre zseniálisabbnak néz ki :D Kell.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.