Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Év végén jöhet az Inner Chains

A sikeres Kickstarter-kampány után a készítők úgy döntöttek, picit több időt szánnak a fejlesztésre, cserébe sokkal bővebb tartalmat kapunk.

2016.06.19. 16:40 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az indie Telepath’s Tree stúdió gőzerővel dolgozik első játékán, az Inner Chainsen, amelyet tavaly szeptemberben jelentettek be, majd idén tavasszal egy sikeres Kickstarter-kampányt is lebonyolítottak. Itt 10 000 dollárt kértek a játékosoktól, végül közel ennek duplája, 18 000 dollár gyűlt össze. A fejlesztők a kampány után leültek megtárgyalni a további terveket és arra a következtetésre jutottak, hogy a szükségesnél jelentősen bővebb keretet illik megfelelően kiaknázni. Így végül úgy határoztak, hogy bár az extra célkitűzések közül csak a Linux-támogatást (15 000 dollár) érte el az összeg, az összes meghirdetett extra tartalom bekerülhet a játékba. Két új szörnyet (egy ember- és egy állatszerűt), három új gyilkos növényt, új alternatív befejezést és új fegyvereket is kapni fogunk. Mindez egy picit több fejlesztési időt vesz igénybe, az Inner Chains így valamikor ez év vége felé jelenhet meg PC-re. ■

Inner Chains
A legutóbbi Inner Chains cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.