Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assetto Corsa

Porsche DLC készül az Assetto Corsához

2 DLC is várható még az év vége előtt.

2016.06.20. 09:08 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Kunos Simulazioni a napokban bejelentette, hogy két új DLC is készül a PC-re már másfél éve elérhető Assetto Corsához, amelyekben a Porsche klasszikus és új csúcsjárgányai érkeznek meg. Egyelőre nem tisztázott, hogy pontosan hány és mely modellek kerülnek a repertoárba, de az alábbi trailerben elég széles skálán mozognak a bemutatott járgányok.
„Elmondani nem tudom, mennyire büszke vagyok a Porschével született megállapodásra, és milyen izgalmas visszahozni a márkát a versenyszimulátorok világába. Idén ősztől az Assetto Corsa lesz az egyetlen multiplatform cím, amely valódi Porsche szimulátorélményt kínál. A játékosok és a rajongóink esélyt szeretnének, hogy valósághű módon vezethessék a Porsche autóit. Ez kiváltság és nagy felelősség is számunkra, ezért szorosan együttműködünk a Porschével, hogy minden egyes modellt a lehető legnagyobb pontossággal reprodukálhassunk, az pedig, hogy a Porsche központjaiban is ugyanezt a szimulációt fogják használni, még inkább arra készteti a csapatunkat, hogy a lehető legjobb virtuális Porsche-élményt készítsék el.” – nyilatkozta az együttműködésről Marco Massarutto, a stúdió egyik menedzsere.
A Porsche DLC-k a tervek szerint valamikor idén ősszel fognak megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Utóbbi kettőre a játék augusztus 26-án érkezik meg. ■

Assetto Corsa
A legutóbbi Assetto Corsa cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.