Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új játék készül az Evolve fejlesztőinél

A Turtle Rock Studios új projekthez toboroz fejlesztőket.

2016.06.20. 15:03 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Turtle Rock Studios eleinte a Counter Strike, majd később a Left 4 Dead játékokkal vétette észre magát, vagyis nem mondhatjuk, hogy nincs tapasztalatuk a multiplayer FPS-ek terén. Ehhez képest a tavaly februárban megjelent eddigi legutolsó alkotásuk, az Evolve meglehetősen nagyot hasalt, vélhetően nem is az újszerű megközelítés, mint inkább az alapjáték és a későbbi DLC-k árcédulája miatt. A játékban a játékosok egyik része csapatot alkotva vadászhat egy másik játékosra, aki cserébe valamilyen méretes szörny bőrébe bújhat, hogy ízekre tépje őket.
A jelek szerint azonban a játékosok nem voltak vevők az új megközelítésre (vagy legalábbis nem ennyiért), hiszen a Metacriticen 4,3 ponton áll a rajongói tetszési index, a Steamen pedig 60%-on (az utóbbi idő értékelésein pedig csak 30%-on).
A premier óta eltelt másfél év és a stúdió már a következő projektjét készíti elő, amelyhez a hivatalos oldalon toboroznak új fejlesztőket. Hogy az új játék mi lehet, azt egyelőre homály fedi. A stúdióra jellemző, hogy egyszerre csak egy szériára koncentrálnak, vagyis amíg a Counter Strike részein dolgoztak, nem is készült náluk más játék, igaz ez a Left 4 Deadre is. Ha ezt a tendenciát követik, akkor most az Evolve folytatásának kellene következnie. Remélhetőleg hamarosan kiderül. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!