Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új játék készül az Evolve fejlesztőinél

A Turtle Rock Studios új projekthez toboroz fejlesztőket.

2016.06.20. 15:03 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Turtle Rock Studios eleinte a Counter Strike, majd később a Left 4 Dead játékokkal vétette észre magát, vagyis nem mondhatjuk, hogy nincs tapasztalatuk a multiplayer FPS-ek terén. Ehhez képest a tavaly februárban megjelent eddigi legutolsó alkotásuk, az Evolve meglehetősen nagyot hasalt, vélhetően nem is az újszerű megközelítés, mint inkább az alapjáték és a későbbi DLC-k árcédulája miatt. A játékban a játékosok egyik része csapatot alkotva vadászhat egy másik játékosra, aki cserébe valamilyen méretes szörny bőrébe bújhat, hogy ízekre tépje őket.
A jelek szerint azonban a játékosok nem voltak vevők az új megközelítésre (vagy legalábbis nem ennyiért), hiszen a Metacriticen 4,3 ponton áll a rajongói tetszési index, a Steamen pedig 60%-on (az utóbbi idő értékelésein pedig csak 30%-on).
A premier óta eltelt másfél év és a stúdió már a következő projektjét készíti elő, amelyhez a hivatalos oldalon toboroznak új fejlesztőket. Hogy az új játék mi lehet, azt egyelőre homály fedi. A stúdióra jellemző, hogy egyszerre csak egy szériára koncentrálnak, vagyis amíg a Counter Strike részein dolgoztak, nem is készült náluk más játék, igaz ez a Left 4 Deadre is. Ha ezt a tendenciát követik, akkor most az Evolve folytatásának kellene következnie. Remélhetőleg hamarosan kiderül. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.