Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

VR-akció lesz a Raw Data

A jövőben játszódó, kooperatív módra kihegyezett lövöldözés készül.

2016.06.21. 21:06 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Survios csapatának nevével korábban nem sokszor találkozhattunk, most azonban egy érdekes projekt kapcsán hallhatunk a stúdióról. Ez a projekt pedig a Raw Data címet viseli és egy többjátékos akciójáték lesz kifejezetten VR-ra. A történet 2271-ben játszódik, amikorra az Eden Corporaiton szépen uralma alá hajtotta az egész világot. Az édennek tűnő, ám valójában elnyomott világban mindössze magasan képzett hackerek egy piciny csoportja, a SyndiK8 próbálja megtörni a megavállalat hatalmát. Mi is ennek a csoportnak az ügynökét alakítjuk majd, aki azt a feladatot kapja, hogy behatoljon az Eden Towerbe, vagyis a vállalat központjába és onnan hatalmas mennyiségű, 1 geopbyte (1 terrabyt 1012, míg egy geopbyte 1030) adatot lopjon el.
A Raw Data fejlesztése kezdettől fogva kifejezetten VR-headsetekre folyik, a játék jelen állás szerint PC-re fog megjelenni és az Oculus Rift és HTC Vive párost fogja támogatni. Mivel a játékban kooperatív mód is lesz, így két hős közül választhatunk majd: Gun Cleric vagy Cyber Ninja. Mindketten más fegyverekkel és képességekkel rendelkeznek, mint a telekinézis, az időlassítás, kardforgatás, levitáció és hasonlók. A csaták során a környezetünket is segítségül hívhatjuk, meghackelhetjük a közeli lövegeket, valamint a saját fegyvereinket is így fogjuk fejleszteni.
A játék a bejelentés mellé mindjárt megkapta hivatalos gépigényét is, amely egy VR-játékhoz mérten már nem is meglepően magas:
Minimum gépigény:

  • Processzor: Intel Core i5-4590
  • Memória: 8 GB
  • Videokártya: Nvidia GeForce GTX 970
  • Merevlemez: 10 GB
  • Operációs rendszer: Windows 7

Ajánlott gépigény:

  • Processzor: Intel Core i7-4770
  • Memória: 16 GB
  • Videokártya: Nvidia GeForce GTX 1080
  • Merevlemez: 10 GB
  • Operációs rendszer: Windows 10

A Raw Data egyelőre nem kapott pontos megjelenési dátumot, de a várhatóan valamikor az év vége felé számíthatunk a premierre. Viszont a korai változatot ennél jóval hamarabb, július 16-án köszönthetjük már a Steamen. További részleteket a hivatalos oldalon találtok a játékról. ■

előző
következő
VR-akció lesz a Raw Data
VR-akció lesz a Raw DataVR-akció lesz a Raw DataVR-akció lesz a Raw DataVR-akció lesz a Raw DataVR-akció lesz a Raw DataVR-akció lesz a Raw DataVR-akció lesz a Raw DataVR-akció lesz a Raw Data

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.