Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Pirates of the Caribbean bejelentés

2003.03.31. 22:00 | szerző: Viper | kategória: Játék

A Bethesda Softworks és a Disney Interactive berkein belül készül a Pirates of the Caribbean, mely a most nyáron debütáló mozifilmet veszi alapul. Benne a 17. század vizeire hajózhatunk, amikor még a kalózkodás kimondottan népszerű volt. Nekünk azonban nem kell mindenáron a sötét utat választanunk, lehetünk akár tisztességes, ámde kalandvágyó kereskedők is, de a legtöbb romantikát mégiscsak a kalózkodás jelentheti. Bárhogy döntsünk is azonban, a szerepjáték jellegnek köszönhetően elsődlegesen egészséget és tapasztalatot kell gyűjtögetnünk, hogy idővel nagyobb legénységet fogadhassunk fel, valamint több és nagyobb hajóink legyenek. Ha szerencsénk van, útközben akár egy-egy feledésbe merült kincsesládikára is rábukkanhatunk.
A készítők ígéretei szerint a különleges gonddal kidolgozott mesterséges intelligenciának köszönhetően meglehetősen izgalmas kardpárbajokban vehetünk részt, amit még élvezetesebbé tesz az egzotikus helyszíneket megjelenítő grafikus motor. Érdemes még kiemelni a különböző fizikai hatások élethű megvalósítását, aminek köszönhetően az időjárás és a víz állapota meglehetősen nagy kihatással lesz a hajók kezelhetőségére. ■

Pirates of the Caribbean
A legutóbbi Pirates of the Caribbean cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.