Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Watch Dogs 2 Watch Dogs 2

A rajongók zöme várja a Watch Dogs 2-t

A Ubisoft szerint az első rész rajongói tűkön ülve várják a folytatást.

2016.07.12. 17:09 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Amekkora csinnadratta volt körülötte, annyira nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket a 2014-ben megjelent Watch_Dogs. Ez nem az első eset a Ubisoft történetében, hogy egy vadonatúj franchise első képviselője középszerűre sikeredett. A Watch_Dogs persze nem volt annyira rossz játék, amilyennek sokan beállították, csak épp a sok ígéretnek a jó részét nem sikerült teljesítenie, ez pedig csalódottságot szül.
A francia kiadó az idei E3-on leplezte le a folytatást, a Watch Dogs 2-t, amely első ránézésre nem nagyon hasonlít elődjére. Az első rész kissé komor chicagói környezetét sokkal vidámabb, színesebb San Franciscóra cserélték, a sokaknak unszimpatikus hőst pedig egy fiatal hackerre, akitől az akrobatika sem áll távol. Az első bemutató alapján a fejlesztők elég merészet ugrottak a második rész körítését illetően, de emlékezzünk csak az első két Assassin’s Creed játékra, ott ugyanez volt a helyzet és nagyon bejött.
Hasonlóban bizakodik a Ubisoft ezúttal is. Elmondásuk szerint semmit sem bíznak a véletlenre és nem csak meghallgatták a rajongók véleményét az első játék kapcsán, de alaposan ki is elemezték a hallottakat. Az új játékot már ezek mentén készítik el. A stúdió munkatársa, Alain Corre egy MCV magazinnak adott interjújában arról beszélt, hogy az első rész rajongóinak legalább 80%-a tűkön ülve várja a folytatást, de ők nem érik be ennyivel, sok új rajongót is szeretnének szerezni. Ígéretből ehhez most sincs hiány: az új főhős (Marcus) sokkal szerethetőbb lesz, mindent meghackelhetünk, amiben csak áram kóborol, az egész játék pedig kétszer akkora lesz, mint az előző.
A Watch Dogs 2 a tervek szerint november 15-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, addig bizonyára sokkal többet is megtudhatunk majd róla. ■

Watch Dogs 2
A legutóbbi Watch Dogs 2 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.