Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Októberben jön az Industry Manager: Future Technologies

A játék eredetileg július végén jelent volna meg.

2016.07.14. 15:04 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Astragon Entertainment stúdiójában készül az Industry Manager: Future Technologies, amely leginkább a klasszikus Industry Giant szériára emlékeztet. A játék eredetileg Economica: Future Industries címmel készült, ám később ezt megváltoztatták.
A játékosok egy piciny cég vezetőjeként kezdik meg tevékenységüket, feladatuk pedig a vállalkozás felvirágoztatása. Ehhez ingatlanokat kell vásárolni, telephelyeket és épületeket emelni, nyersanyagokkal gazdálkodni, majd ezekből mindenféle terméket előállítani. A feladat itt még nem ér véget, hiszen a termékeinket el is kell adni, ehhez pedig előbb üzleteket kell vásárolni a városban, de gondoskodni kell a megfelelő reklámról is. Az igazán profik pedig egyenesen monopóliummá varázsolhatják vállalkozásukat. Az Industry Manager: Future Technologies tehát e hónap helyett október 6-án fog megjelenni. A halasztásról a játék producere, Benjamin Wolf a következőt nyilatkozta:
„Már amikor január végén bejelentettük az első megjelenési dátumot, rengeteg építő jellegű visszajelzést és javaslatot kaptunk a rajongói közösségtől. Ugyanakkor nekünk is számtalan kreatív ötletünk volt arra vonatkozóan, hogyan hozhatnánk létre egy még érdekesebb játékélményt, illetve arra, hogyan lehetne még mélyebbé tenni a játékot, hogy az hosszú távon is motiváló legyen a játékosok számára. Az új tartalmak implementálása és a játék kiegyensúlyozása érdekében ezért úgy döntöttünk, hogy 2016 őszére halasztjuk a megjelenést.”

előző
következő
Októberben jön az Industry Manager: Future Technologies
Októberben jön az Industry Manager: Future TechnologiesOktóberben jön az Industry Manager: Future TechnologiesOktóberben jön az Industry Manager: Future TechnologiesOktóberben jön az Industry Manager: Future TechnologiesOktóberben jön az Industry Manager: Future TechnologiesOktóberben jön az Industry Manager: Future Technologies

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.