Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A fiunkat kell megtalálni a Through the Woodsban

Októberben új horrorjáték érkezik.

2016.07.14. 16:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Norvégia nyugati partjainak közelében sűrű erdő húzódik. Ebben a sötét, sűrű erdőben indulunk útnak, hogy megtaláljuk elveszett kisfiunkat. Utunk során a norvég mitológia számos szörnye lesi majd minden lépésünket, így nem csak az állandó sötétség miatt lesz okunk félni.
Nagyjából erről fog szólni az októberben érkező Through the Woods, az Antagonist stúdió készülő játéka. A játék erősen épít majd a történetmesélésre, hősnőnket pedig külső nézetben irányíthatjuk majd. Az erdőben az egyetlen fényforrásunk a Hold és a zseblámpánk lesz, így kell felfedeznünk a titokzatos tájat.
A fejlesztés kizárólag PC-re folyik, a bejelentés mellé néhány kép és egy előzetes is társult, amelyek jól átadják a játék hangulatát. ■

előző
következő
A fiunkat kell megtalálni a Through the Woodsban
A fiunkat kell megtalálni a Through the WoodsbanA fiunkat kell megtalálni a Through the WoodsbanA fiunkat kell megtalálni a Through the WoodsbanA fiunkat kell megtalálni a Through the WoodsbanA fiunkat kell megtalálni a Through the WoodsbanA fiunkat kell megtalálni a Through the WoodsbanA fiunkat kell megtalálni a Through the WoodsbanA fiunkat kell megtalálni a Through the WoodsbanA fiunkat kell megtalálni a Through the WoodsbanA fiunkat kell megtalálni a Through the WoodsbanA fiunkat kell megtalálni a Through the Woodsban
Through the Woods
A legutóbbi Through the Woods cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!