Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2016

Ezzel készül a Focus Home Interactive a gamescomra

Vampyr, The Surge és Farming Simulator 17 is a kínálatban.

2016.07.16. 16:12 | szerző: GeryG | kategória: gamescom 2016

Már csak néhány hét (na jó, még egy hónap) és elérkezünk az idei gamescomhoz. Az E3 mellett talán a legnagyobb videojátékos rendezvényre a legtöbb kiadó kilátogat és magával viszi készülő játékait. Így tesz majd a Focus Home Interactive is, akik a minap felfedték, mivel is készülnek az idei show-ra.
A sort a Dontnod stúdiójában készülő Vampyr nyitja, amelyben az első világháború idején szívhatjuk az emberek vérét egy önmagával viaskodó vámpír-doktorral Londonban. A játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni. A következő játék a The Surge, amelyet a Deck 13 csapata készít. A jövőben játszódó sci-fi akció-szerepjáték egyik érdekessége a harcrendszer lesz, amelyben lekaszabolhatjuk ellenfeleink végtagjait. PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül.
A Farming Simulator 17-et aligha kell bárkinek is bemutatni. A fejlesztő GIANTS Software ígérete szerint rengeteg újdonsággal tömik tele a játékot, többek között női farmerek is felbukkannak majd. A fejlesztés PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra folyik. A Space Hulk: Deathwing a Warhammer 40,000 univerzumba kalauzol minket, a látványért pedig az Unreal Engine 4 felel majd. A többi címhez hasonlóan PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül.
A Styx: Shards of Darknessben visszatér a tolvaj goblin, akivel ezúttal Körangar veszedelmes városába kell belopóznunk. A játék egyelőre nem kapott megjelenési dátumot, a fejlesztés a szokásos platformokra folyik. A Shiness: The Lightning Kingdom egy meseszerű fantasy-szerepjáték lesz, amelyben Mahera titokzatos világát fedezhetjük fel Chado és barátainak kalandjain keresztül. PC-re és konzolokra. És végül, de nem utolsó sorban kint lesz a show-n a Seasons after Fall is. A kalandjáték egy róka történetét meséli el, akinek különleges képessége, hogy kedvére változtathatja az évszakokat, így oldva meg a különféle rejtvényeket.
Nagyjából ezekkel a játékokkal találkozhatunk majd, ha kilátogatunk a gamescomra és ott megkeressük a Focus Home Interactive standját. Aztán persze az sem kizárt, hogy új bejelentésekre is sor kerül. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.