Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mi újság a 4A Games háza táján?

A Metro játékok készítői köszönik szépen, jól vannak. Dolgoznak és buliznak ezerrel.

2016.07.21. 16:06 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ismerős a 4A Games stúdió neve? Várj, segítek. Metro 2033 és Metro: Last Light? Esetleg a legutóbbi, a fenti kettőt egyben, felújítva tartalmazó Metro: Redux? Igen, ezeket a maguk műfajában remek akciójátékokat köszönhettük az eredetileg ukrán fejlesztőstúdiónak. Azért eredetileg, mert az ottani nem túl barátságos körülmények miatt 2014-ben áttették székhelyüket a sokkal nyugodtabb Málta szigetére. És nagyjából ez az az év, amióta semmit sem lehetett hallani a csapatról – egészen mostanáig.
A Facebook-oldalukon adtak hírt magukról a napokban, közel két év hallgatás után. Bejelentkezésükből kiderült, hogy köszönik szépen, jól vannak és élvezik az új környezetet. Hajón süttetik a hasukat, nyaralnak, lazítanak és nem mellesleg két új projekten is dolgoznak. Persze ezekről egyelőre semmit sem árultak el, de legalább most már tudjuk, hogy jól vannak és készülnek valamivel. ■

hozzászólások (1)

Yaho0
Yaho0 2016.07.23. 20:38
Nem olyan régen találkozni lehetett Dimitriy Glukhovskyval. Megkérdeztem tole, hogy segített-e a fejlesztésben. Azt válaszolta, hogy most is segít, és a project valamikor 2017-ben készül el. Én nagyon várom, egy open world Metro játékért ölni tudnék.
további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.