Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Vikings - Wolves of Midgard

Akció-szerepjáték lesz a Vikings - Wolves of Midgard

A viking mitológia szörnyei is megelevenednek a fantasy szerepjátékban.

2016.07.22. 17:08 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A játékfejlesztők tényleg új témát találtak maguknak a zombik után, méghozzá a vikingeket. Egyre több játék készül, amelyek a skandináv mitológiára és a vikingek korára támaszkodnak. Ebbe a sorba készül beállni a Kalypso Media szárnyai alatt a Game Farm stúdiójában készülő Vikings – Wolves of Midgard is, amely az akció-szerepjátékok táborát fogja erősíteni. A történet Midgard partjainál játszódik egy olyan világban, ahol a legkeményebb viking harcosoknak kell helytállnia, hogy megvédjék a világot a pusztulástól.
A játékban a viking mitológia szörnyeivel kell megküzdenünk akár egyedül, akár kooperatív módban barátaink oldalán. A csatákban rengeteg fegyvert forgathatunk az egyszerű kardoktól kezdve a kétkezes kalapácsokon át egészen az íjakig. A harc során vért áldozhatunk az isteneinknek, ezáltal téve szert mindenféle varázsképességre. A sztori teljesítése után is vár még ránk kihívás, hiszen a Trials of the Gods játékmódban kőkemény feladatokat kell teljesítenünk, e próbákat csak a legjobb harcosok állhatják ki, cserébe különleges fegyverek és páncélok lesz a jussuk.
A Vikings – Wolves of Midgard a tervek szerint 2017 elején fog megjelenni PC-re, Macre és Linuxra, valamint PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

előző
következő
Akció-szerepjáték lesz a Vikings - Wolves of Midgard
Akció-szerepjáték lesz a Vikings - Wolves of MidgardAkció-szerepjáték lesz a Vikings - Wolves of MidgardAkció-szerepjáték lesz a Vikings - Wolves of MidgardAkció-szerepjáték lesz a Vikings - Wolves of MidgardAkció-szerepjáték lesz a Vikings - Wolves of MidgardAkció-szerepjáték lesz a Vikings - Wolves of MidgardAkció-szerepjáték lesz a Vikings - Wolves of MidgardAkció-szerepjáték lesz a Vikings - Wolves of Midgard
Vikings - Wolves of Midgard
A legutóbbi Vikings - Wolves of Midgard cikkek, hírek

hozzászólások (2)

Artemius '89
Artemius '89 2016.07.23. 11:05
Abban a címben elfér még egy G ;)
Dino
Dino 2016.07.23. 12:40
Köszi. :D
további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.