Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nyílt bétába lép a Tanki X

Újabb tankos MMO készül a műfaj szerelmeseinek.

2016.07.23. 14:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ahogy a fantasy MMORPG-k piacát továbbra is rendületlenül uralja a World of Warcraft (bár kétségtelen, hogy egyre több a komolyan vehető trónkövetelő), úgy a tankos MMO-k sokkal szűkebb piacán jelenleg a World of Tanks a befutó. Utóbbinak már csak azért sincs különösebben nehéz dolga, mert a War Thundert leszámítva nem, hogy komolyan vehető, de még komolytalan konkurencia sem nagyon adódik. Legfeljebb az Obsidian Entertainment stúdiójában készülgető Armored Warfare-t lehet megemlíteni, de az sem sok vizet zavart eddig.
Így talán nem is olyan meglepő, hogy az AlternativePlatform csapata ezt a piacot célozta meg készülő játékával, amely a Tanki X címet kapta. Egy tankos MMO-ról van tehát szó, amelynek érdekessége, hogy nem a második világháború, a hidegháború vagy épp napjaink harcászatát dolgozza fel, hanem a jövőbe repít minket. Emellett a fejlesztők kiemelik, hogy nem kell statisztikák és adatok tömkelegét bebifláznunk, hogy pontosan kiszámolhassuk, melyik tank melyik ellen a leghatékonyabb. A játékmenet egyszerű és pörgős lesz, átalakítható tankokkal és dinamikusan változó arénákkal. A győztes csaták révén tapasztalati pontokhoz juthatunk, ezekből pedig egyre erősebb kiegészítőket vehetünk harckocsinkhoz. Kisebb-nagyobb fegyvereket vásárolhatunk a lángszórótól kezdve a gépágyúkig, ezeket egy sor különböző páncéltoronyra szerelhetjük majd fel.
A Tanki X egyelőre nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de a nyílt béta változat még a nyáron el fog rajtolni. Bővebben a hivatalos oldalon olvashattok a játékról. ■

előző
következő
Nyílt bétába lép a Tanki X
Nyílt bétába lép a Tanki XNyílt bétába lép a Tanki XNyílt bétába lép a Tanki XNyílt bétába lép a Tanki XNyílt bétába lép a Tanki XNyílt bétába lép a Tanki XNyílt bétába lép a Tanki XNyílt bétába lép a Tanki XNyílt bétába lép a Tanki X
Tanki X
A legutóbbi Tanki X cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!