Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

PS4-re is elkészül az új System Shock

A kultikus játék feldolgozása csak valamikor 2018-ban érkezhet meg.

2016.07.24. 13:40 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A System Shock 1994-ben, vagyis immár huszonkét évvel ezelőtt jelent meg, majd tavaly ősszel kapott egy picit feltupírozott Enhanced Edition kiadást is, hogy azoknak is ott lehessen a polcán, akik az eredeti premierkor még csak kósza gondolat voltak a szüleik fejében. A Night Dive Studios azonban szeretne teljes értékű, méltó remake-et (vagy inkább rebootot) készíteni, ezért a Kickstarteren kérték a rajongók támogatását 900 000 dollár értékben. Ezt az összeget a kampány nagyjából félidejére már össze is dobták a játékosok. A gyűjtésből még négy nap hátra van, jelenleg 1,1 millió dollár körül mozog az összeg.
Új hírek is napvilágot láttak a projekttel kapcsolatban. Kiderült többek közt, hogy PC mellett PlayStation 4-re is elkészül a játék. A lenti video a játék PS4-es kiadásának pre-alfa változatából származik, de már így is ígéretesen fest. A fejlesztőgárdát is megerősítették a stúdiónál, olyan tapasztalt szakemberekkel egészítették ki a csapatot, akik korábban a Planetside, a Fallout, vagy épp az eredeti System Shock elkészítésében is közreműködtek.
A játék története egy elhagyatott űrállomáson játszódik, amelyet a SHODAN nevű mesterséges intelligencia irányít. SHODAN létezésének egyetlen célja van: elpusztítani az emberiséget. Még szerencse, hogy mi (vagyis az általunk irányított hacker) az űrállomáson rekedünk, így ha elég ügyesek és kitartóak vagyunk, meg tudjuk állítani az MI-t.
Az új System Shockra azonban még nagyon sokat kell várnunk, ugyanis a megjelenésére leghamarabb is csak valamikor 2018-ban van esély. Akkor PC-re és PlayStation 4-re válik majd elérhetővé. ■

előző
következő
PS4-re is elkészül az új System Shock
PS4-re is elkészül az új System ShockPS4-re is elkészül az új System ShockPS4-re is elkészül az új System ShockPS4-re is elkészül az új System ShockPS4-re is elkészül az új System ShockPS4-re is elkészül az új System ShockPS4-re is elkészül az új System Shock
System Shock (2018)
A legutóbbi System Shock (2018) cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.