Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

No Man’s Sky trailerduó

A napokban megérkezett a játékot bemutató trailersorozat második és harmadik része is.

2016.07.24. 18:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Hello Games múlt héten indította útjára a No Man’s Sky játékmenetét bemutató trailersorozatot. Ennek első felvonásában a gigantikus játékteret kínáló galaxist mutatták be, a végtelennek tűnő világűr felfedezését és a megannyi különböző bolygót, amelyre leszállhatunk majd. A napokban folytatódott a sorozat, néhány nap leforgása alatt mindjárt két új video is felkerült a játék YouTube-csatornájára.
Az első a harcrendszert mutatja be. Űrhajónkba pattanva más, a miénkhez hasonló űrhajókkal csatázhatunk, de akár hatalmas cirkálókat is megtámadhatunk. De akkor is résen kell majd lennünk, ha valamely bolygó felszínét térképezzük fel, hisz a földön is könnyedén bajba keveredhetünk:

A harmadik video már egy picit békésebb témát boncolgat, méghozzá a kereskedelmet. A rengeteg felfedezésre váró bolygó megannyi nyersanyaggal szolgálhat, ezeket csak gondosan be kell gyűjtenünk. Ugyanez érvényes a világűrre is, ahol a meteorokat is szilánkokra lőhetjük felhasználható anyagokért. Ha rakterünk színültig megtelt, távoli világokba repülhetünk, hogy ott sózzuk el a készleteket, így téve szert pénzre és akár fejlesztésekre. A fejlesztők ígérete szerint minden üzlet egy-egy újabb történetet mesél majd el.

A fejlesztők a napokban még egy hasonló videót fog bemutatni, amely a túléléshez adhat majd néhány hasznos tanácsot. A No Man’s Sky már aranylemezen csücsül és csak a premierre vár. Már nem kell sokat várnia se neki, se nekünk, hiszen augusztus 9-én jelenik meg PC-re és PlayStation 4-re. ■

No Man's Sky
A legutóbbi No Man's Sky cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.