Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Elérhető a Galactic Junk League alfa változata

Építs űrhajót űrszemétből, majd lődd szét a többi játékos űrszemét-űrhajóját!

2016.07.24. 22:55 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Emlékeim szerint már korábban is akadt olyan játék, amelyben az űrszemetet kellett hasznosítanunk, ez volt a Habitat, amely ez év elején érte el végleges formáját. Ám sajnos akármilyen egyedi is volt az alapötlet, a végeredmény nem nyerte el maradéktalanul a játékosok tetszését.
Talán a Pixel Federation stúdiójában készülő Galactic Junk League több sikerrel jár. A játékban az űrben lebegő szemétből kell kiválogatnunk a számunkra hasznosítható dolgokat, majd ezekből megépíteni űrhajónkat. Ehhez részletes szerkesztő áll majd rendelkezésünkre. A fejlesztők ígéretei szerint akármit is aggatunk hajónkra, az valamilyen formában befolyásolni fogja annak tulajdonságait, mint a kezelhetőség, sebesség, tűzerő, vagy védelem. Hogy a kacatokból milyen típusú űrhajót építünk, csak rajtunk múlik: építhetünk gigantikus cirkálót csupa páncélból és lövegtoronyból, vagy épp villámgyors vadászgépet, amelyet szinte lehetetlen eltalálni. Ha elkészültünk álmaink űrhajójával, jöhet az igazi móka, a többi játékos elleni kompetitív küzdelem a világűrben. Minél jobban teljesítünk a csaták során, annál több tapasztalati pontot kapunk, idővel szinteket léphetünk, ezáltal újabb kacatok válnak elérhetővé, vagyis még jobb hajót építhetünk.
A Galactic Junk League jelenleg alfa változatánál jár, de ezt már ki is lehet próbálni. Ehhez csak a hivatalos oldalra kell ellátogatni, ahol egy gyors, ingyenes regisztráció után már tölthetjük is lefelé. ■

előző
következő
Elérhető a Galactic Junk League alfa változata
Elérhető a Galactic Junk League alfa változataElérhető a Galactic Junk League alfa változataElérhető a Galactic Junk League alfa változataElérhető a Galactic Junk League alfa változataElérhető a Galactic Junk League alfa változataElérhető a Galactic Junk League alfa változataElérhető a Galactic Junk League alfa változataElérhető a Galactic Junk League alfa változataElérhető a Galactic Junk League alfa változataElérhető a Galactic Junk League alfa változataElérhető a Galactic Junk League alfa változataElérhető a Galactic Junk League alfa változataElérhető a Galactic Junk League alfa változata
Galactic Junk League
A legutóbbi Galactic Junk League cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.