Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Paragon

The Fey a Paragon új hősnője

Mától újabb harcos csatlakozik a játékhoz.

2016.08.02. 12:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Lassan, de biztosan gyarapodik a Paragon hőseinek listája, mától újabb taggal bővült a csapat. Az újonc a The Fey nevet kapta és a caster osztályt gyarapítja. The Fey elsősorban távolról hatékony, több olyan képessége is van, amellyel egyszerre több ellenségének is ártani tud. Ezek egyike egy robbanó növényben testesül meg (The Fey ugyanis a természet erejét használja fel), amely minden közeli ellenséget sebez. Egy másik képessége révén tüskés bozót nő a pályán, ez pedig lelassítja az ellenség mozgását. Egy harmadikkal pedig olyan növény nő a pályán, amely fogjul ejti az ellenséget. The Fey az alábbi video alapján leginkább egy nagyra nőtt pixie-re emlékeztet hatalmas, hegyes fülei és még hatalmasabb szárnyai miatt.
Az új karakter mától érhető el azoknak, akik hajlandóak pénzt áldozni a játék korai változatára. Akik nem, azok kénytelenek megvárni a nyílt béta premierjét, amely már nincs is olyan messze: augusztus 16-tól bárki szabadon kipróbálhatja a játékot PC-n és PlayStation 4-en egyaránt. ■

Paragon
A legutóbbi Paragon cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.