Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

2017-re csúszott az Outlast II

A csapatnak több idő kell a tökéletességhez.

2016.08.02. 13:39 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A horrorjátékok rajongói tűkön ülve várták az idei őszt, hiszen az eredeti tervek szerint ekkor jelent volna meg a Red Barrel Games új játéka, az Outlast II. Sajnos azonban a stúdió a Facebook-oldalán tegnap bejelentette, hogy nem tudják tartani az előzetesen kitűzött időpontot, így a premier 2017-re csúszik.
„Nehéz döntést hoztunk nemrégiben. Miután mérlegeltük a lehetőségeinket, úgy döntöttünk, hogy 2017 első negyedévére halasztjuk az Outlast II-t. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy figyelünk a visszajelzéseitekre, látjuk az izgatottságotokat és tudjuk, hogy követitek a munkánkat. Indie stúdióként az a célunk, hogy a legjobb, leghátborzongatóbb, legteljesebb élményt nyújtsuk. Ezért van szükségünk egy picit több időre, hogy az elképzeléseink az Outlast II kapcsán ne legyen veszélyben és azt az élményt kapjátok, amit megérdemeltek. Nem szívesen osztunk meg ilyen hírt, de hiszünk a világban, amit teremtettünk és a nagyszerű közönségünkben, akiknek a lelkiismeretünk nem engedne olyan játékot adni, ami nincs a végletekig letesztelve. Köszönjük a megértéseteket és ígérjük, hogy az Outlast II a frászt fogja hozni rátok.” – olvasható a csapat közleményében.
Az Outlast még 2013-ban jelent meg PC-re, majd később PlayStation 4-re, és lett az év egyik, ha nem a legjobb horrorjátéka. A folytatás az eddig látottak alapján nem kevésbé lesz hátborzongató, témáját pedig talán egy vallási szekta adhatja. Megjelenés tehát valamikor jövő év elején. ■

Outlast 2
A legutóbbi Outlast 2 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.